- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Ránézésre jónak tűnnek ezek a beállítások, egy próbát tennék vele a helyedben.
(Lap közepén kb.) -
vlevi
nagyúr
Nem volt ennyire ömlesztve.
A könyvtárakat azért megmutatatta.
Igaz, nem teljesen hierarchikus könyvtárszerkezetet mutatott, hanem egyből az összes könyvtárat mutatta, de azért az, hogy sorozat, akció, vígjáték, ... könyvtáraim voltak a vinyón, és ebbe belépve már csak azokat a videókat láttam, az működött.
Most viszont semmilyen könyvtár nincsen, egyből ott van az összes videó. Elő sem mertem venni a DVD gyűjteményemet, mert van valahol egy régi vinyóm, amire a DVD-k tartalmát felmásoltam, ugyanaz, mint a BD-nél, párszáz darab vts_01.vob file, na abból válogass, ha meg akarod keresni asterixet.A home screent-t tegnap próbálgattam, aztán arra jutottam, hogy szép próbálkozás, de hagyjuk.
pl. a Youtube-nál lehet csatornákat definiálni, pl. a YT feliratkozásokra érkező videókat azonnal mutatja a home screeenen, nem kell emiatt a YT-t elindítani. A baj csak az, hogy kb 5db videót jelenít meg ebben a listában, és, hát ki az, akinek a YT feliratkozásai között nincs naponta 10-20-100 db újonnan feltöltött videó? Emiatt aztán felesleges is a home screenen nézni a YT feliratkozásokat, mert el kell indítani a YT appot, és ott átnézni.
TV adók közül pedig számomra ismeretlen módszerrel pakolgat fel újabb adókat a home screen TV csatornára. Van, hogy ugyanazt az adót kétszer.Mindegy, ha stabilabb lesz, mint a 7-es droid volt, akkor azt fogom mondani róla, hogy megérte váltani. Nekem ui. már az is gáz, hogy 1-2 hetente újra kell indítani egy TV-t, főleg akkor, amikor amúgy sem teljesen buddha állapotban ülök le a TV elé, hogy nézzek valami nyugtatót, erre az fogad, hogy nincs kép, nem vált csatornát, ... Olyankor majdnem repül a távirányító
-
TCr
veterán
Még annyit hozzáfűznék, hogy a tévé, vagy bármilyen lejátszó sem csinál tökéletes natív 4K-t egy alacsonyabb felbontású anyagból, maximum megkísérli kihoztni belőle a legjobbat.
Az ilyen behomályosodások a kisebbik rossz, felskálázás nélkül blokkokat, pixeleket, illetve pixelek szögletes halmazait látnád helyette. -
vlevi
nagyúr
Én is nagyjából ugyanezt tapasztaltam.
Illetve van olyan, amikor a gyári lejátszó nem viszi a filmet, de a VLC mégis le tudja játszni.
Van 1-2 olyan kódolás, amit valami miatt nem szeret. Még nem foglalkoztam vele, de biztos ki lehetne deríteni, hogy pontosan mivel van gondja, és akkor azokat a kódolásokat elkerülném.
A másik lehetséges probléma, amikor a gyári lejátszó nem viszi a filmet, de a VLC mégiscsak elkezdi, nagy-nagy kínlódások árán, még a 720P is szaggat. Nos, ilyenkor az van, hogy android szinten beállt valami, és a VLC is csak szoftveres dekódolással tudja játszani filmet. Azt pedig ez a kis vacak Mediatek nem bírja, ezért szaggatnak a videók. Ilyenkor csak a TV újraindítása segít.
Szerencsére az utóbbi időben nagyon ritkán kellett újraindítanom a TV-t (amióta a bravia sync-t kikapcsoltam, sokkal kevesebb bajom van a droiddal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest