Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
válasz
kolosszus87 #65555 üzenetére
2 éve mikor még megvettem az XF9005 tévét, azt gondoltam jó vétel volt, most már nem ezt gondolom! Mindennek alaposan utánajártam 2 hónapig néztem teszteket és adott üzletekben tesztanyaggal érkeztem, és képileg meggyőzött! Akkor hogy kiadták az Oreot rá gondoltam na kapja ez a frissítéseket is... 1 dolog derült ki a megvétel után, ami valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy 3-4 évig ugyanazt az elavult hárdvert pakolják bele, így hamar időn belül nem kap már semmit a tv. Még egy android Pie rendszer ki lett erőszakolva, mert mindenki fel volt háborodva miért nem frissül a tv, de android 9-cel kapott a tv egy olyan hibát, hogy dv tartalmaknál szarul jelenik meg a bőrszín, süt az arcszín, vagy ugrál a fényerő! A hibáról tudnak de nem foglalkoznak vele...
Én többet Sonyt nem veszek, kínlódás, más márkákra HIsense vagy TCl rendesen jönnek frissítések, vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest