Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudna segíteni nekem valaki 3d filmnézéssel kapcsolatban?
Két verzió van ugyebár,
1. bluray film .iso kiterjesztéssel
2. mkv file sbs vagy halfouFeltettem a kodit, ami tök super, lejátszik mindent, nem akad, a hang is nagyom jó. Viszont a 3d filmekkel szarakodik valamiért. Az isos verzió teljesen bukta, felismeri, kérdezi hogy a menüt indítsa el vagy a filmet egyből...el is indul nem akad szép a kép (nincs megosztva) csak sima 2d -t vetít és nem lehet váltani 3d -re.
Az mkv esetében szintén minden lejátszik külső meghajtóról, elindítom, megkérdezi milyen módban szeretném a 3dt ( a film szerintit választom) és már megy is, de itt jön a bibi!! Nem minden filmet tesz át 3d -be, van olyan amikor a két képet egymás mellett játsza le (itt kéne a tvn átállítani 3d-re, megadni hogy sbs és kész, de a tvn ezt csak menüben lehetséges és ha belépsz a menübe kilép a filmből és itt nincs is 3d álításra lehetőség). Viszont vannak filmek "rövidebb filenévvel" ezeket ha elindítom, megadom hogy film szerinti 3d akko egymásra teszi a képet és már jó is....A kis szemüveg inkon megjelenik a lejátszóban de a itteni beállítási lehetőségek nem segíteniek!
Átnevzgetés sajnos nem segít próbáltam már mindehogy...
Van erre valami megoldás, a tv saját lejátszója viszi és át is tudom állítani a 3dt, de nekem itt nem jó a hang valamiért. A .iso 3d blurayt pedig nem ismeri fel.
A tvm 50w805b
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest