Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ByB
addikt
Én maradok most még SE-FAN! Fast-port csatlakozó nálam nem xaraxik, csak nagyon ritkán... Minőség javuló tendenciát mutat, de a W900i-t én is kézbe fogom venni mielőtt megveszem, nem úgy mint szoktam: boltba be, az kell, fizet, viszlát... Annyira nem sietek vele, az is lehet, hogy kihagyom és megvárom mi jön még! Egyre kevesebb kényszert érzek magamon, szerintem megvárom a januárt és a 3G-s szolgáltatások árainak bejelentését! Engem leginkább a laptoppal és 3G-vel való netezés vonzzz...
Ráadásul egyre inkább xeretem a W800i-met, nagyon nekem való!!! -
ByB
addikt
Samsungot asszem sosem fogok venni... D600-at übereli a kis W800-as, eltekintve a nagyobb kijelzőtől és a TV kimenettől, talán megleszek ezek nélkül! Következő telefonom tuti 3G-s lesz már, de se az N70 (totál semleges és érzelemmentes), se az N91 (batár nagy lesz és csúf, ráadásul fölöslegesen sok memóriával, annyi zenét nem akarok egyszerre magamnál hordani, vagy ha mégis, akkor ott a laptopom) nem tetszik! Megszerettem az SE-t, (8 évnyi Nokia korszak után) majd megskubbantom a W900i-t és döntök... Úgyis megveszem, csak most még futok egy-két kört, hogy ne tűnjek...
-
ByB
addikt
Csak le tudom megam beszélni lassacskán a W900i-ről...
Sosem értettem mi értelme a forgatható és nyitható telefonoknak! Egy-két kivételtől eltekintve fölösleges formai játék, ami ráadásul pocsék technikával párosul! Bent az egyetemen számolgattunk egy kicsit a Nokia 6260-as kapcsán és horror eredmények jöttek ki! A ma ismert anyagokból kb 30-40000HUF-ra jött ki csak az a mozgatómechanizmus, ami nem megy tönkre hetente...
ui.: Lekopott a festék?
Ez nagyon amatőr...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudok mit mondani... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)