Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribizli1
csendes tag
sziasztok,
szerelmemhez (dsc w50) ma kaptam egy sandisc memory stick pro duo 1 gigás memóriakártyát. abszolút laikusként kérdezem, hogy azért mert nem sony a memória kártya, van-e félnivalóm? ugye nem befolyásolja negatívan a gépem működését?
egyébként nagyon szuper szerkezet, gyors, egyszerű használni szép képeket csinál és még sosem hagyott cserben, pedig eddig csak a belső memóriával nyomultam!
köszi a véleményeket előre is! -
T Sanyi
csendes tag
válasz
jakewyler
üzenetére
Hello!Az osen-ben lehet venni a w50-hez a legszupereb táskát. 250-ft müanyag fekete és kék színben lehet kapni.Ugyan ezt lehet venni két soral odébb 2500-ft ért csak rávan írva,hogy LUMIX.Nekem ilyen van és pont patent a géphez.Ja most látom ez neked régen volt gond mára már biztos vettél vallamilyet. Na mindegy még nagyon Új vagyok a neten. Küldenék róla fotot ,de nem tudom hol lehet.Nagyon profi kis táska.
-
jakewyler
senior tag
Na mizu skacok?kihalt a topik

Ha van rá igény csináltam egy makró képet esetleg ha valakit érdekel feltudom tenni... -
Sirocco
csendes tag
Szevasztok!
Mától én is tag vagyok, ma jött meg Sony W50-es fényképezőm. Első benyomásra nagyon jó, csináltam is néhány képet, de még gyakorolni kell.
-
Dzsolo
senior tag
Az én W30asom csinál egy fura dolgot gondolom garis hiba majd visszaviszem oda aholvettem csak érdekelne hogy nektek van e ilen gondotok.
A lényeg amikor be van kapcsolva a gép és fényképezni akarok vagy épp fényképeztem de nem csinálok semmit a géppel utána 1-2 mp ig akkor a grafikai menü magátol forog pl a videofelvétel tájkép meg ezek a jeleg forognalk maguktol a kijelzőngolott az állitó tekerőhőz hozzá sem nyúlok. Teljesen önállósitja magát ha lenyomom a fényképező gombot akkor gyböl abba hagyja van hogy ujra kezdi de van hogy nem. Ha gondol egyet magátol csinálja. Van olyan hogy 2 napig semmi aztán meg igen.
Valaki van hasonló cipőben? -
Kadi
csendes tag
W30 tulajok!!meg w50 is

Rendeltem egy W30-at, megkaptam,és rajta van az a csúnya matrica hogy 6 mpixel meg iso 1000 meg ilyenek.
Annak nem csak a kirakati darabokon kéne lennie
???
HOgfy néz má ki!!!
Ha tévesen gondolom akkor viszont hogy lehet könnyen leszedni ugyanis kicsit megkapargattam de alatta van még valami ragasztó réteg. -
Kadi
csendes tag
Hello!!
Megmondanátok hogy a Sony W30 és W50 közt van e külömbség a kijelő méretén és a ház anyagán kívül??
Én úgy tudom hogy a műszaki paraméterek teljesen megegyeznek, innentől kezdve érdekel hogy miért ajánlják mégis a W50 -t.
E két gép közt vacilálok ugyanis.
KÖszike!! -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy W30-asba lehet nagyobb akkut venni? Pl az 50-sét? -
ZoooL
csendes tag
1GB-os kártyára (óra:perc:másodperc):
640 (Fine) 0:12:20 (30 frame/sec)
640 (Standard) 0:44:20 (17 frame/sec)
160 11:44:20 (8 frame/sec)
film fér rá! -
ZoooL
csendes tag
Bocsika, csak egy képet akartam felrakni a táskáról, amiben a gépet tartom és csak 2000Ft az egyik Sony boltban

-
ZoooL
csendes tag
-
Mr_Raven
csendes tag
Segítégét kérném vkinek.
A tájképek fényképezésénél a kép középső része éles, de kifelé kissé homályosodik, elmosódik némely képnél.
Autómata beállítással használom a gépet. Ezen kívül tökéletes képet csinál a kicsike.
Köszikeee.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
0Li
senior tag
Eladósorba kerülhet a gépem:
Nagyon fiatal Sony W50 + 2GB High speed Memory Stick PD + fényképezőgéptok + Objektívadapter + Soligor Makrókit +1,+2,+4 lencsék + soligor 10 diptriás makrólencse: Irányár: 85.000
[Szerkesztve] -
Meszó
csendes tag
Sziasztok!Én is ilyet szeretnék venni.De volnának kérdéseim.Mennyi képet lehet csinálni egy 1 gigás memóriával? És milyen képeket csináé tengerpart és havas táj módban?

-
Sátán44
addikt
Esteleg vki nem akarja eladni a w50-ét?
Mondjuk 45-öt adok érte! Komolyan,ha vki eladásra szánja a gépét keressen meg. -
Atlantis
veterán
Egy W30-assal én is klubtag lettem. Egyelőre még próbálgatom a gépet. Hibát eddig nem találtam. Nekem szerintem elég lesz, nem bánom, hogy nem vettem W50-est. Nagyon kellemes meglepetés lesz, meg amúgyis első gépem és csak pislogok, ez is miket tud.
-
Kobe
veterán
ma voltam egy boltban szemügyre veni a kicsikét, nem rossz darab, nem rossz
klasszul kézreesik, kár hogy csak jövő héten tom megrendelni ha minden jól megy -
Kobe
veterán
w50 tulajoktól kérdem
szeretnák rendelni egy ilyen masinát, edigitalból lenne a legkönnyebb mert ott tokkal+kártyával meg tudnám rendelni
viszont linkeltek itt egy másik oldalt is, ahol szinte azonos árban volt, csak fekete....én feketét szeretnék magaménak tudni, aki esetleg edigitalból rendelt kérhetett/kapott ilyen színben vagy az ilyen kivánságaimmal inkább rendeljem a másik oldalról és nézzek a környéken tokot karit hozzá ?
-
jakewyler
senior tag
válasz
Sosztokovics
üzenetére
Hello
Én még nem tapasztaltam ilyet
,sztem elsőként vedd ki a memóriát, és próbáld meg a gép saját memóriájával is csinálja,ha így sem jó ,akkor a gép hibás,szal gari

Ha a memória kártya a hibás ,akkor formázd meg
[Szerkesztve] -
Sosztokovics
csendes tag
Sziasztok! Egy roppant zavaró jelenséget tapasztaltam W50 gépemen. kb. 50 képből egy biztos hogy sérült lesz, azt írja túl nagy a fájl. Kijelzőn a kép picire összeugrik, számítógépen látszik a hiba, vagyis a képből hiányzik egy részlet, általában a kép alja.
Valaki tapasztalta esetleg már ezt a jelenséget? 1GB Sony Memory Stick Pro Duo High Speed kártyával megy. Segítséget várok. Köszi -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
amiket feltettél kérdéseket azok mind ott vannak

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
sok kérdésre választ kapsz,én pl amikor ebbe a gépbe gondolkoztam akkor elolvastam ezt a tesztet és rögtön tudtam ,hogy ez lessz a nyerő
,mindent leírnak róla,részletes a teszt nagyon 
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Elolvastad a tesztet végig?ha egy kicsit vágod az angolt akkor sok mindenre választ kapsz a tesztből

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
[link]innen nézd,alul van egy olyan ''Go to Page Two'' mindíg arra menj amikor tekersz
Van alul egy olyan, hogy OFF,lécci az olyan hozzászólásokat ami nem a w50-el kapcsolatos,akkor nyomd meg az OFF-t
-
laci6600GT
tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Hova tekerek vissza?

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
[link]tessék jó sok kép amit a w50-el készítettek,jah ha visszatekersz ott a w50 teszt
,én is itt néztem meg 
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
''Köszönöm mindenkinek a segítséget''-szivesen

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Szivesen

[Szerkesztve] -
laci6600GT
tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Te pedig tegyél már fel 1-2 képet! Köszi

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Én má lassan a géppel a 800-ik fotót fogom elsütni
,eddig 1szer nem volt a géppel bajom 
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Na mizu?
Megrendelted? -
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Az biztos hogy D széria 50,70,200!
[Szerkesztve] -
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Online rendeld!

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
hát én simán megrendeltem online-ba,de felis hívhatod őket,ahogy gondolod
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
ja,fizeted a 62400ft+2500ft=65k
100ft borraváló

[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
az express szállítás 2500ft
,én úgy tudom legalábbis 
[Szerkesztve] -
laci6600GT
tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
De itt hol van?

-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
Jakewyler! V.színű hogy már biztos hogy meg fogom rendelni a f.gépet, csak van egy kis baj: az expressz szállításnak mennyi az ára? Megkérdeztem az edigitaltól, és ennyit mondtak: hogy ezen a linken találom: [link] -
Atlantis
veterán
Valaki az akksis kérdésre esetleg még...hogy bírják az ''állást''?
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
má lassan 1 hónapja

-
elvont
csendes tag
Vaterán vagy Teszvesz-en árult Memory Stick-et érdemes megvenni?
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nem tudom ,hogy van-e hétvégén kiszállítás,de azt tudom ,hogy express szállítást kérsz akkor viszik ki amikor te mondod
,de azé nem hajnali 2-kor
,amúgy nekem 11-re hozták,igaz alig találtak ide 
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nekem ez a gép lessz még vagy 4évig

hát én szerintem 2 hét minimum,mert amikor hívtam őket télen gépház ügybe mondták,hogy jelenleg nincs és 2 hét múlva lessz
-
laci6600GT
tag
...ja és mégegy! Hétvégén van kiszállítás az edigitalon, mert én hétköznap dolgozok?

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nyugodtan jöhetsz a topicba,és kérdezhetsz is,de már télleg megvehetnéd a gépet,és véleményt írhatnál

Amúgy szerintem megkéne rendelned ,mert láttam ,hogy edigitalon kiírták ,hogy RAKTÁRON ami azt jelenti ,hogy a boltba lévők elfogytak már csak raktáron van 1-2db ami könnyen elmehet
,és utána csak kilessz írva egy dátum ,hogy mikor fog jönni
,főleg azért mondom ,hogy vedd meg míg van mert látom ,hogy a topikban is már sokan érdeklőttek a w50 iránt

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nem hülyéskedik télleg lecseréli,kinőtte a w50

-
bandus
veterán
válasz
laci6600GT
üzenetére

-
bandus
veterán
válasz
laci6600GT
üzenetére
Nem hülyéskedik, csak megszerette a fotózást, és igen hamar kinőtte ezt a W-50-t.
Te pedig tényleg sokat pöcsölsz ezzel a gépvásárlással 
-
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Ha ez megnyugtat most veszek új fényképezőt!

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
mindnek ember

amúgy annyit vacilálsz ezen a digitálison
,vedd meg oszt majd meglátod ,hogy milyen
Én megnéztem,teccet,elolvastam hogy mit tud,megrendeltem
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
melyik digitálisnak nem érzékeny a lcd-je

amúgy meg vigyázni kell rá és nem lesznek lcd gondok
-
0Li
senior tag
Jah és tokom nincs hozzá!

-
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
ÉN már kétszer leejtettem semmi baja!
Deh ütődésre mék LCD nem érzékeny

-
laci6600GT
tag
Ezt írták az edigitalon:
''Csak a SanDisk Memory Stick Duo Pro-t eszi meg.
A kijelzője nagy, de baromi érzékeny nyomásra, ütődésre. Nekem félkemény tokban hordva is ''megsérült'', most cserélik. (NEM GARANCIÁLIS HIBA)
2 hónapja van birtokomban ilyen fényképezőgép. Hamar ''megszoktuk egymást'', jól lehet vele dolgozni.
Leginkább a 640*480-as felbontású, ''hangos'' videókészítési funkcióját emelném ki, amelyet MPG formátumban rögzít (30 fps-re képes), így bármilyen segédprogram (kodek) telepítése nélkül lejátszható. A videó minősége ''normál'' funkcióban is nagyon jó, a képminőség - automata állításnak köszönhetően - éles, a - mono - hang folyamatos, gépen visszajátszva érthető.
Fényképezésnél a széles látókörű objektív használata - pl. épületfotózáskor - optimális fényviszonyok között kíváló.
Automata beállításánál az épületen belüli vakus képek készítése kielégítő, bár nagyon érzékeny a legkisebb bemozdulásra (elmosódás) is.
A 6 MP-s képei - szabadtéri fotózáskor - részletgazdagok, szinhűek. Ilyen minőségű fotózás esetben ajánlott legalább 256-os kártya, videózáshoz 512-es (22 perc) hozzá.''
Az igaz, hogy az ütődésre érzékeny a kijelzője?
-
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Eléggé kihalt a kompakt tok részleg!

-
elvont
csendes tag
Rájöttem a hibára: egy .sys file-t nem telepített fel, dehogy miért nem értem, leszedtem dc-ről azt a bizonyos .sys-t amit hiányolt és voila! Müxik
Vasárnap lesz időm, akkor majd tesztelem a gépet, a védőfólia nagyon jól szuperál, nyom nélkül lehet levenni és újra feltenni és egy törlőkendőt is adtak hozzá. Memória karit tmfotón aug végéig nem lehet kapni
19-ért sok helyen árulják de adapter nélkül. Lehet maradok 1 gigásnál adapterrel 8.8k-ért aztán ha bevállt veszek egy másikat mellé
CaseLogicban elfér. -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
200.hsz-be írták ezt hogy pont jó: CaseLogic QPB11
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Nagyjából ezek a különbségek amiket te is írtál,de nekem megért +10k az a hatalmas lcd

Jobban szeretem rajta nézni a képeket mint a gépen
,amúgy ennek az lcd több pixeles mit a w30 
jaja azt én se hogy a w50 miért bírja tovább de hát azt írták,arra gondoltam lehet annyit nem fogyaszt mint a w30
,ezzel is többet tud a w50 
-
Atlantis
veterán
Mi még a különbség? Csak a középpontosan súlyozott fénymérés és fókusz van, ami lényeges lehet, de nem tudom, annak hiánya mit befolyásol. Akksi ugyanaz, nem is igazán értem, hogy a nagyobb LCD-s W50 miért bírja tovább vele, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

anno amikor megvettem a gépet énis tettem be a képeket

Nem olvastam végig a tesztet, miért kérded? 
,én is itt néztem meg 

,és utána csak kilessz írva egy dátum ,hogy mikor fog jönni