Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

Megjött németországból a cubox i2ex gépem SD kártyával, az előtelepített 4.9.7-es openelec verziós. Beállítgattam, villámgyorsan ment minden a pi-hez képest, a kellő plugineket is baromi gyorsan leszedte a netről. Először pendrive-ról játszottam le pár filmet, vitte is őket szépen. A hálózati lejátszással azonban gondom adódott: Valamiért sem LAN sem pedig WLAN hálózaton nem tudom lejátszani még egy 720p videót sem a NAS-omról SMB-n megosztott filmjeim közül. Gondoltam valamit elállítottam, vagy elrontottam hiszen ebben ráadásul Gbites LAN van, ugyhogy kezdtem előlről. Feltettem a 5.0.0. verziót az OE oldaláról egy másik kártyára, semmit nem állítgattam el, de ezzel is ugyanaz a hiba, folyamatosan buffereli a filmeket 1-2 mp lejátszás után.. Tud rá esetleg valaki mondani valami okosat, hogy mit kéne tennem? Lehet valami bug van a cuboxra írt Kodiban amit nem javítottak még ki? Mert amugy nagyon megtetszett, hogy sokkal gyorsabb mint a RPi volt, a netes letöltés, a menü, meg mindene villámgyors, csak ez az SMB lejátszás nem ok valamiért..

Új hozzászólás Aktív témák