- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Megjött németországból a cubox i2ex gépem SD kártyával, az előtelepített 4.9.7-es openelec verziós. Beállítgattam, villámgyorsan ment minden a pi-hez képest, a kellő plugineket is baromi gyorsan leszedte a netről. Először pendrive-ról játszottam le pár filmet, vitte is őket szépen. A hálózati lejátszással azonban gondom adódott: Valamiért sem LAN sem pedig WLAN hálózaton nem tudom lejátszani még egy 720p videót sem a NAS-omról SMB-n megosztott filmjeim közül. Gondoltam valamit elállítottam, vagy elrontottam hiszen ebben ráadásul Gbites LAN van, ugyhogy kezdtem előlről. Feltettem a 5.0.0. verziót az OE oldaláról egy másik kártyára, semmit nem állítgattam el, de ezzel is ugyanaz a hiba, folyamatosan buffereli a filmeket 1-2 mp lejátszás után.. Tud rá esetleg valaki mondani valami okosat, hogy mit kéne tennem? Lehet valami bug van a cuboxra írt Kodiban amit nem javítottak még ki? Mert amugy nagyon megtetszett, hogy sokkal gyorsabb mint a RPi volt, a netes letöltés, a menü, meg mindene villámgyors, csak ez az SMB lejátszás nem ok valamiért..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest