Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Hellwhatever #4 üzenetére
Érdekes módon én nem vettem észre a ma már szerénynek mondható sima 6800 -al hogy 1 kategóriával rosszabb teljesítményt nyújtana. Inkább általánosságban nyújt gyatra teljesítményt a játék (mondjuk ki nyugodtan.. f0$ munkát végeztek a fejlesztők ahogy azt az első Stalker esetében is, de nagykából minden kapcsán és csak az idióta teszt oldalak magasztalják, pedig ez csak egy kissé kibővített funkcionalitással rendelkező Stalker 1 story más köntösben. Ahogy anno az 1 nél is ígértek fűt fát úgy itt is...és..hát.. talán sikerült a 2 ben elérni az 1 ben tett ígéretek felét), talán majd pacthelgetik és egyszer vállalható szintre hozzák. (habár az első esetében sem sikerült teljesen, ott is inkább a HW-k nőttek túl a feladaton).
1 dolgot látok még ami miatt rosszabb teljesítmény adhatnak a radeonok az pedig a RT, de azt tudjuk hogy lepke puki volt a nyújtott teljesítmény az NV hez képest. Majd talán a 8-as széria már értékelhető sebességet ad RT-ben is, persze az NV sem dőlt hátra szóval inkább csak csökkenni fog a különbség.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Hellwhatever #1 üzenetére
Melyikre gondolsz?
Csak mert a Stalker 2 a régi driverrel is probléma nélkül futott. (habár azt a játékot én nem nevezném húzócímnek)
Nem is értem mi ez a nagy új játék akkor kötelező hozzá új driver mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest