- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
papirzsepi93
üzenetére
Szia!
Először ellenőrizd le az ssd állapotát hd sentinel programmal.
Utána egy clear cmos, bios reset, állíts be mindent újra a lap biosában. Utána csinálj egy új win telepítést.
A sok ki be kapcsolgatás nem tesz jót sem a hardvernek, sem a softvernek. Nekem is MSI lapom van egy B550 Tomahawk, de ilyen hisztis egy lapot nem igen láttam. Nekem takarítás után szokott hisztizni, nem hajlandó elindulni, csak sokadik próbálkozásra. Utána rendben működik. -
7Heads Drago
veterán
válasz
papirzsepi93
üzenetére
A lassú bootért én legtöbbször szektoros vinyót láttam. Viszont mivel számít a kábelek mozgatása megnéznék egy másik tápot. Nem biztos hogy a táp a hibás lehet hogy csak egy kábel a bibis. Én most vettem egy tápot amiből egy kábel kicsúszott. Használt táp volt valszeg a kábelt húzták nem a csatit. Jah és csak a boot vinyót dugd rá kezdésnek. Az az 550-es táp már kicsit kicsi is ennek a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest