- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Órákat szenvedtem,hogy próbáljak ki nem 1,hanem kivételesen 2 kártyát Csóró kis x570 lapban.(részletek adatlapomon)
Aminek windows hiba,majd most már helyrehozhatatlan!? windows összeomlás lett a vége.
Nagyon nem tudom felfogni,hogy miért:
Gép nem bootolt,meghalt boot képet sem adott,megakadt win betöltés 2 kátyával.
Volt hogy betöltött telepítette +gpu drivert.Kiírta gpu-z,eszközkezelő másik kártyát,de pl msi afterburner nem látta,vagy csak egy kettes kártya,mintha még nem települt volna fel.
Se gen 1 módban nem akart változni helyzet,gondoltam biztos a 2 m2 ssd ami elveszi a "lehetőséget" a +1 kártyától.
Így fogtam és sima ssd-ről bootoltattam,de kb ott is hasonló eredmény.
Nagyon lassan bootol,ha bootol épp,valahogy van még 1 kijelző is(szerinte),mikor monitor csak 1 kártyán van.
Én meg csak vakarom a fejem,hogy normális ez a jelenség?Tudom,hogy elég szar csóró 40-50ezer Ft-os alaplap,mi a francot várna tőle az ember?
De raktam már össze több kártyát is, régebbi gépekben is gond nélkül mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest