Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Furcsa dolgot tapasztaltam az imént, ez ügyben szeretnék véleményeket kérni.
A gép: B450-es alaplap (Gigabyte), Ryzen 3100, 16 GB RAM, RX460-as VGA, 400 W Chieftec táp.
A fura jelenség a következő: amikor elindítom a Performance Test nevű progit, és megjelenik az a képernyő, ahol egy 3D-s alaplap forog körbe, amin mutatja az alkatrészeket, akkor egy furcsa, sípoló hangot hallok a gépből, az alaplap felől. (Mintha egy kondi sípolna baromi hangosan.)
Sajnos nem sikerült pontosan lokalizálnom a hang forrását, így nem egyértelmű, hogy a VGA vagy az alaplap sípol-e. Nem ventilátor, és szerintem nem is a táp az. (Alul van a táp a gépben.) És nincs speaker a gépben/házban.
Ráadásul a sípolás frekvenciája és hangereje is folyamatosan változik, ahogyan változik a kép (hiszen forog a grafika). Amint bárhova elkattintok (és a kép nem látszik már vagy megáll), a sípolás azonnal megszűnik.
A teszt futása alatt egyszer sem jött elő a probléma. (És a teszt is olyan eredményt hozott, amit vártam.) Csak ezen a kezdő képernyőn csinálja.
Mi a franc lehet ez?!
Köszönettel várom az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszönettel várom az ötleteket!