Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
Hogyaza!
Természetesen megint bele estem abba a hibába, amibe már régen is, és épp ezért elküldés előtt kopizom a beírtakat.. most nem tettem, mert nemrég jelentkeztem be.. hát persze, hogy ugrott amit be írtam..
No újra..
Sziasztok!Nemrégiben vagy 10 év után, lecseréltem a régi vasat egy MSI B450 Tomahawk Max + Ryzen 3 3100 kombóra.. (Win10)
VGA maradt a régi GTX460-am.. nem igazán játszok már.. (Nvidia driver fent. )Ami miatt írok, hogy hátha van tapasztalat, hogy milyen drivereket, programokat érdemes felrakni, mi akadhat össze mondjuk a win driverrel, stb.
A gyári lemezt a régi DVD-m valamiért nem olvassa be, meg hát úgyis a honlapon érdemes keresgélni, csak frissebbek.. így is tettem..
Win 10 Driverekből mit érdemes felrakni?
- Raidet nem használok..
- AMD Chipset Driver ??
- AMD Graphics Drivers (külön vga van, gondolom nem kell
)
- Realtek HD Universal Driver fel raktam..
- Realtek PCI-E Ethernet Drivers érdemes?Illetve ami érdekes, gondoltam rá nézek a segéd progikra is..
Win10 alatt csak 2 programot listáz, míg Win7 alatt jóval többet!
Ezekből mit érdemes felrakni?
Olyasmi érdekelne, amiben van HW monitor, venti szabályzás, esetleg bios matatás, proci tunning.. bár nem szándékozom tunningolni, max eleinte megnézni, hogy minden okés-e...Előre is köszi mindenkinek, aki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)