Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
stormy88
csendes tag
Köszönöm a válaszokat,a konfig amire gondoltam:
Proci: Phenom II 955BE
Vga: Asus 5870
Ram: alaplaptól függEddig Asus M4A79XTD EVO lapját favorizáltam,de jobb lenne egy Giga.. GA-MA790FXT-UD5P pl. Remélem,hogy akkor ez csak egy népbutítás volt és nem fogok szívni a lappal, RAM-ot tudnátok esetleg ajánlani hozzá (4GB)
-
stormy88
csendes tag
"Kénytelenek voltunk kicserélni az összes Gigabyte alaplapot, ugyanis tudomásunkra jutott, hogy a ventilátorszabályozásuk egy ideje típustól függetlenül rossz a felpörgéseket és leállásokat pedig még egy pár percig sem lehet könnyű elviselni." - Pc Guru 2009.12. szám Guru Álom PC rovat. Ezért nem tudok dönteni,pedig a Giga lapok talán szimpatikusabbak mint az Asus.
-
stormy88
csendes tag
Sziasztok!
Am3as alaplapot szeretnék vásárolni,a gond ott kezdődik,hogy nem tudok dönteni.Mindenképpen jó minőségűt szeretnék, Asus és Gigabyte amire gondoltam. Olvastam,hogy a Gigabyte lapjain nem működik normálisan a ventilátorszabályozás vagy mi.Ez tényleg így van?Szerintetek milyen lapot válasszak kb. 40 ropiig?
köszi -
stormy88
csendes tag
Sziasztok!
MSI 790FX-GD70 ill. ASUS M4A79XTD lapokat ismeri valaki?véleményekre lennék kiváncsi köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest