- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sushika
tag
válasz
vegyszer #550 üzenetére
Szia Vegyszer
,
Bocs, hogy kicsit keson valaszolok, de el voltam havazva, no meg kesz lett az uj gep is.
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
Athlon II X3 425 2.7Ghz AM3
2xKINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz
Scythe Shuriken
FSP Everest 400W
Megy, mint az alom, isteni. A masik sem volt rossz, de volt ra vevo es igy idoben meg tudtam tole szabadulni jo penzert. Amugy az enyem nem az EM-es volt, hanem EMH- HDMI, nem csinaltak hozza AM3-as biost. AZ Asus, meg bekaphatja a golyostollam veget. Detto ugyan arra hasznalom a gepemet, mint a Te, es ez volt a fo szempont.
Koszi a segitseget. -
Blaze71
őstag
válasz
vegyszer #553 üzenetére
Jogos, arra megfelel.
Sajnos én is szívtam ezzel a hülye kártyával, csak az AGP-s változatával. Egy ősrégi Athlon XP-s gépbe vették játszani, pedíg mondtam nekik, hogy 3650-et vegyenek. De ezek örültek, hogy 5 ezerrel olcsóbb volt, mint mondtam. Hurrá, vertem is a fejem a falba.
Ha ezek meg azzal jönnek, hogy nem megy Full felbontásban a Crysis, akkor tökön bököm a gyereket. Aztán nem tetszett a kártyának a legfrisebb driver, amin mondjuk annyira nem lepődtem meg. De nem tetszett neki a 9.8, a 9.3, a 9.2 és a 8.11 sem. Aztán a lemezen lévő driver végre jó volt, ami 8.6-os. Az X1950-em megette a 9.8-at is, bár 9.3-nak jelvi az Everest, csak a fileverzió júliusi. Szóval nem egyszerű az élet ezekkel az olcsó ASUS kártyákkal.
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #528 üzenetére
Konfig sztorno.
a lelke inpotens:
nem támogatja a CUDA-t!
innentől veszett fejsze nyele.
de még agyalok rajta.csak az Aopen magyon meglepett:
CPU: Intel® Socket P Penryn Processor Core 2 Duo & Celeron M
Chipset: NVIDIA® ION™
Dimension: 180(H) x 166.1(L) x 61(W) mm
Power Supply: 90W/20V Adapterde nem hiszem, hogy ezt itthon, jóárasítva meg lehet majd szerezni, de hátha mégis...
-
Mercutio_
félisten
válasz
vegyszer #522 üzenetére
Szerinted indokolatlan
Azok szerint, akik nem értenek az alulfeszeléshez vagy nem akarják kockáztatni egy esetleges gyengébb modell megvételét, amit nem lehet alulfeszelni, de igénylik azt, hogy gyárilag garantáltan stabil, 45W-os procijuk legyen viszont nem indokolatlanSzakik: Volt itt néhány hete hír, hogy leárazzák a korábbi procikat, és szépen csökkenni fognak az árak, erre mit látok, a 905e a korábbi 38ezer helyett már 41ezerről indul
-
Blaze71
őstag
válasz
vegyszer #522 üzenetére
Pont ma reggel próbáltam alulfeszelni egy picit az Athlon-II 620-at. Persze nem a minimum feszt kerestem, csak kíváncsi voltam rá, hogy elindul-e rendesen 1,2 V mellett. Mivel 1,325 V az alapfesz, így szerintem nem rossz tőle, hogy alapórajelen elindult és a terheléses teszteket is bírta. A hőmérséklet pedig terheletlenül 32° körül volt gyári hűtővel. Nem tudom, hogy atervezett géped mennyire szellős házba kerül és azt sem, hogy a képen látható hűtő mennyire hatékony, de szerintem simán lehet downgrabbelni. Főleg, ha visszaveszed a szorzót is 10x-re, akkor szépen elszaladgál 800-2000 MHz között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged