Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Csiborbogár #980 üzenetére
Tuning nélkül elég a hűtő. Ha hőcsöves akkor talán még az alapfeszes tuningot is bírni fogja, de elég nagy szélzajjal. Tuning esetén inkább nyólj a pénztárcába egy erősebb/komolyabb hűtőért.
Szerk.: Ahogy látom már megoldódott.
-
Blaze71
őstag
válasz
Csiborbogár #624 üzenetére
"Többmagosítani nem akarok, lusta vagyok, inkább veszek olyat, amiben mindeggyik mag aktív."
Ez sokszor nem az akarat kérdése, inkább pénzkérdés.
-
szki
őstag
válasz
Csiborbogár #585 üzenetére
Nem kell SB750 a jobb tuninghoz!
Ha meg már SB710-es lapban gondolkoznál és nem kell crossfire, akkor a kínálat óriási!
És vannak szép számmal tuningos lapok is.
MikroATX esetén még bővül a kínálat..Viszont szűkíteni lehet, ha a jövőbe tekintve sata3-at, és usb3-at tudó lapot választasz.
De Phenomból már a 2-es szériára, és többmagosíthatóra gondoltál remélem? -
törölt tag
válasz
Csiborbogár #585 üzenetére
Minimálisan jobb, ACC meg van az SB710-ben is. A microATX miért nem jó? Tele akarod rakni kártyákkal?
-
szki
őstag
válasz
Csiborbogár #582 üzenetére
Fontos az SB750? Talán RAID5 kell mindenképp?
Még élőben nem láttam ilyen lapot, de szerintem jó lehet: GA-790XTA-UD4
Ez már tudja a SATA3-at és USB3-at. Árgép szerint 33000 Ft-ért már kapható kis hazánkban is.
Megfelelő hűtésű az áramellátás és az északi híd. Tuningot is bírja gondolom
De ha két VGA-t teszel bele , akkor a crossfire 2x8 pci-e sávon fog menni.Mod. Ha elég SB710, akkor a GA-770TA-UD3 is jó megoldás, mely 24000 Ft-ért kapható.
Ez nem tud crossfire-t. nincs az áramellátáson hűtés, kevesebb kimenet, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest