Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
akela91
üzenetére
12GB probléma megoldva, viszont az 1600mhz nem megy egyszerűen, újraindul mindig. Minek kéne feszt adni? (ajánlott alap időzítés van beállítva: 9:9:9:24:33)
XMP1600 profil is van elvileg ramnak, na ilyen beállítási lehetőséget nem találok UEFI-ben.
Ami szomorú, hogy a CPU-tól nem tudja lekérni normálisan a hőmérsékletet, csak a kamu core temp-et, ami ugye elhetetlen értékeket mutat (21 C)...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
akela91
üzenetére
A Mugen venijei pont szép lassú, turbulenciától mentes áramlatot teremtenek a hűtendő rész fölött! A NYÁK szintjén meg áramlás nélkül megül a forró levegő. A toronyhűtők önmagukban ellenjavallottak.
Az elhelyezkedéseket jól írtad, én egy 8cm-es ventit szoktam támasztani a PCIe-NB-VRM háromszöghöz, fújóra, gyorskötözővel.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
akela91
üzenetére
Igen az is jó lap, csak drágábbak általában a 990-esek, azért 970-t javasoltam. Biztos vagyok benne, hogy elégedetten fogod használni. A GIGABYTE tudja, hogy kell alaplapot gyártani.
Azért a VRM és NB körüli légáramot itt is biztosítani kell, ez sem éri be a hősugárzásos hűtéssel.

HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest