- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
akela91 #1557 üzenetére
12GB probléma megoldva, viszont az 1600mhz nem megy egyszerűen, újraindul mindig. Minek kéne feszt adni? (ajánlott alap időzítés van beállítva: 9:9:9:24:33)
XMP1600 profil is van elvileg ramnak, na ilyen beállítási lehetőséget nem találok UEFI-ben.
Ami szomorú, hogy a CPU-tól nem tudja lekérni normálisan a hőmérsékletet, csak a kamu core temp-et, ami ugye elhetetlen értékeket mutat (21 C)...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
akela91 #1543 üzenetére
A Mugen venijei pont szép lassú, turbulenciától mentes áramlatot teremtenek a hűtendő rész fölött! A NYÁK szintjén meg áramlás nélkül megül a forró levegő. A toronyhűtők önmagukban ellenjavallottak.
Az elhelyezkedéseket jól írtad, én egy 8cm-es ventit szoktam támasztani a PCIe-NB-VRM háromszöghöz, fújóra, gyorskötözővel.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
akela91 #1541 üzenetére
Igen az is jó lap, csak drágábbak általában a 990-esek, azért 970-t javasoltam. Biztos vagyok benne, hogy elégedetten fogod használni. A GIGABYTE tudja, hogy kell alaplapot gyártani.
Azért a VRM és NB körüli légáramot itt is biztosítani kell, ez sem éri be a hősugárzásos hűtéssel.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest