Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Press Lennox
tag
Úgy látom, nem lesz ilyen egyszerű ez a csere nekem. Most egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 van a gépemben és a rendszerem instabilitását ennek tudom be (mivel majdnem minden mást cseréltem már a gépben). Kérdés, hogy mire váltsak, egy barátom azt mondja, hogy ne vegyek DD3-as lapot, mert nem éri meg (nem gyorsabb). Valóban egy újabb kiadás a ram csere, de visszaolvasva az derült ki, hogy azért többetek szerint megéri váltani. És amiatt is zavarban vagyok, hogy milyen chipset alapút válasszak, pölö én biztos nem fogok 4 videó kártyát venni, de azt mondták nekem, hogy a drágább lapok jobb minőségűek. Ez az Overdrive egyébként jópofán néz ki, de nem biosban kell tuningolni? Vagy ez a szoftver átállítja helyettem?
Az kérdés, miszerint mennyit költenék rá, másodlagos szempont. Olyan lapot és ramot szeretnék (persze normál anyagi kerek között), ami stabil és viszonylag hosszú távú megoldással kecsegtet. Szóval, bármilyen javaslatot szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs