- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kicsit elnéztem. Az a 6-os venti igazából 7-es, de nem lényeges.
Az viszont igen, hogy BIOS-t frissítettem v2.7-re és a >=2.5 verziósak tartalmaznak egy beépített védelmet. Ha átlépi a proci a 125W TDP értéket, akkor a hőmérséklet 255C-ra vált és életbe lép a throttling. Sikerült belefutnom. Sajnos nem a VRM hőmérsékletét méri gondolom, de védi ezzel gyakorlatilag. Vissza is kellett vennem 3780MHz-re a sebességet.A VRM alatt fogva az alaplapot eléggé forró a cucc, de nem éget. Persze azért nem fognám perceken keresztül, de nem is kell elkapnom a kezem. Ez nem tudom elég hűtés-e így akkor neki. Most ki van pakolva az asztalra a lap és a venti rá van csak téve a csatlakozókra és a VRM bordára. Pontosan a lapra merőlegesen fújja a levegőt.
HWiNFO64-el monitorozva az értékeket észrevettem, hogy van egy plusz hőmérséklet érték a gyári program/bios értékekhez képest. Auxiliary néven hozza. Ez átlagban 42C körüli értéket mutat teljes terhelésen. Illetve még van egy T1/D1, de ez szerintem a ventin lévő érzékelő lehet. Mert hogy kilóg valami szenzor belőle.
Eddig a v2.4 BIOS-t használtam, abban nincs TDP átlépés védelem, de jó volna visszatenni, mert azzal a 4GHz-et throttling nélkül használhattam. Gondolom az, hogy átlépem a 125W TDP értéket még nem probléma önmagában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- További aktív témák...
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- Corsair Dominator Titanium
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest