Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes ez a magfeloldós gubanc(már ha az).Érdekelne,hogy más procival is csinálja a hisztit
.Ezen én is rágódok,hogy mi legyen.Lehet én is lejjebb adok és valami 990x-es deszkát nézek,de inkább megvárom a teszteket és utána döntök,hogy mekkora lesz az a bizonyos craft és az meddig lehet elég.Ha tényleg bitang erős lesz akkor lehet 2-2.1/2 évig is használom akkorra meg úgy is kitalálnak valamit amiért nekünk fejleszteni keljen(mert ugye a vásárlói társadalom így működik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fogyjunk le!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Ezen én is rágódok,hogy mi legyen.Lehet én is lejjebb adok és valami 990x-es deszkát nézek,de inkább megvárom a teszteket és utána döntök,hogy mekkora lesz az a bizonyos craft és az meddig lehet elég.Ha tényleg bitang erős lesz akkor lehet 2-2.1/2 évig is használom akkorra meg úgy is kitalálnak valamit amiért nekünk fejleszteni keljen(mert ugye a vásárlói társadalom így működik
)