- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
GA-970A-UD3 alaplap elromlott.
Keresek helyette olyat, ami ezzel megegyező tudású (USB3.0 elő, ill. hátlapon; hasonlóan gazdag csatlakozókiosztás I/O hátlapon; SATA3-as csatik, és olyan tápellátás, ami elviszi a nagyobb processzorokat is).
Ezt találtam az aprón ugyanezzel a chipsettel (970):
Asus M5a97 Evo R2.0
Ahogy elnéztem, a nagyjából ugyanazt tudja, de a processzor körüli alkatrészek le vannak takarva, így nem látom, h mi van ott (csak annyit, h picivel kevesebb kondi van ott).Megvehetem helyette, vagy inkább ne, mert kerülendő lap.
Hirdetnek ugyanilyen Gigát is, csak Pécsen, és az eladó nem akarja postázni. :/
10-12ezernél többet nagyon nem akar a megbízóm rákölteni, úgyhogy drágább lapokat ezért nem is néztem.

AMD oldalról nem vagyok nagyon képben.
Egy Phenom II X4 965-ös processzor megy bele, aztán majd valami X6-os, X8-as FX-re váltana év vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest