- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
markastor
üzenetére
AM3-mas procik már a ddr3-mat IS fogják támogatni, a ddr2 mellett. viszont am2-es lapban ugye nem lehet majd ddr3-mas memóriát használni.
Jelenleg én is azon a véleményen vagyok, akik a 939-es rendszer mellett kardoskodnak. Ugyanis akinek jelenleg egy válogatott, ütős 939 rendszere van, teljesen felesleges am2-re váltani... Jelenleg ugyanis nincs semmi plussz teljesítmény am2-ben, ami miatt megérné a teljes konfigot cserélni. Később valszeg lesz, de akkorára már simán kint lesznek az intel 4 magos procik is, meg lehet, hogy am3 is....
Sztem jelenleg vagy kóróra érdemes váltani 939-ről, vagy megtartani a 939-et.... aki nem vált kóróra, annak meg érdemes megvárni am3-mat, vagy a 4 magos amd procikat (2008 elején kerülnek piacra)
Valaki említette, hogy am2-ben 2800 mhz a legnagyobb gyári órajel. Ez való igaz, de sztem nem ez számít.... válogatott 939 procik simán mennek 3giga környékén és afelett is, stabilan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Star Trek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest