- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelclaw
csendes tag
Nem tud senki megoldást a problémámra? (#474)
-
Angelclaw
csendes tag
Nem, állítólag Celsiusban, de ha 200 fokos lenne akkor már leégett volna nem? Viszont 38-nak írja EVEREST. BIOS-ban is 38-40 körül írja. Viszont CPU fan speed 0, System fan speed meg 2200-2300RPM körül van. Próbáltam BIOS-ban átváltani 4pin-ről 3-ra a CPU Fan-t, de semmit nem csinált. A CPU hűtőt érzékeli System Fan-nak?
-
Angelclaw
csendes tag
Nekem azt írja NVIDIA MonitorView, hogy CPU 209, nForce 162 celsius fokosak. Ez lehetséges, vagy rosszul írja? Everest nForce-ot nem írja, de CPU-ra 39-et, CPU diódára meg 37-38 C fokot ír. Melyiknek higyjek?
[Szerkesztve] -
Angelclaw
csendes tag
Ja és van még valami ami nagyon zavar. Azt írja BIOS-ban, hogy CPU Fan Speed: 0, viszont System Fan Speed az 2300-2400RPM körül van. A CPU hűtőt érzékelte System Fan-nak? Arctic Cooling Freezer 64 PRO van rajta. És van egy alap házhűtő hátul, amit adtak Antec SLK3000-B -hez. Az lenne akkor a System Fan vagy a CPU hűtő az?
-
Angelclaw
csendes tag
Blend - Stress CPU and RAM
Ne inkább ezt futtassam, hátha a RAM nem bírja? -
Angelclaw
csendes tag
válasz
Motion_Blur #439 üzenetére
És azt honnan tudom, ha nem bírja? Lefagy a gép, vagy kiég, vagy mi?
-
Angelclaw
csendes tag
válasz
Motion_Blur #433 üzenetére
És ez nem rontja el a CPU-t azzal, hogy túlterheli?
-
Angelclaw
csendes tag
válasz
Motion_Blur #431 üzenetére
Pár óra az elég sok. Nincs olyan ami néhány percig tart csak?
-
Angelclaw
csendes tag
Honnan tudom, hogy az FSB amit beállítottam az stabil-e?
-
Angelclaw
csendes tag
Azt nem tudja valaki, hogy miért csak 2600MHz-ig tudom felhúzni a processzort és akkor sem stabil? Sima 3800+, nem X2. Hány volt kell processzornak illetve a RAM-nak? HT szorzót, FSB-t és CPU szorzót mire állítsam?
-
Angelclaw
csendes tag
Hello. Nekem van egy MSI K9N SLI Platinum alaplap és benne Athlon64 3800+ (nem X2) és 1GB A-Data DDR2-667 RAM. Felraktam legújabb BIOS-t (1.3) és letöltöttem a CoreCenter-t, és amikor betöltöm elkezd sípolni, nem tudom miért. Azt írja, hogy a CPU -47 fokos. Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest