- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajti
tag
Hmm, hmm, hová is tettem szép szemem világát:
[Asus M3A78-EH]
[Asus M3N78-EH]
A fenti két lap között lényegében csak a chipset a különbség, az egyik AMD780-al, a másik NVidia8200-zal szerelt, ill. utóbbihoz adnak valami front audio panelt is (lényegtelen), minden más felszereltség pontról pontra ugyanaz, sőt, még az áruk is (kb. 150 Ft. az eltérés). Melyik inkább, illetve ASUS megbíhatósága mostanában milyen? -
Lajti
tag
Sziasztok!
Mostanában vennék egy új gépet, pár alkatrész már meg is van. Amihez alkalmazkodni szeretnék: 9850BE, valamilyen 4G ram, valamilyen HD4850. Az alaplap típusának kiválasztásában kérném a segítségetek, a főbb szempontjaim: 3 pci, 1lpt, esetleg egy soros, legalább egy ide vezérlő. Tuning inkább csak under lesz, mert lényeges a halk gép, lehetőleg minél kisebb fogyasztással. Na, ezzel meglehetősen be is határoltam a lehetőségeimet, eddig Asus, Giga kilőve, nekik nincsenek ilyen lapjaik. Abit megszűnik. Eleddig csak ezt találtam: [link]
Apró szépséghibája a dolognak, hogy csak egyslotos hűtésű vidikártya megy bele. Van még ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Zyxel NAS326
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Hardcore café
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest