Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajti
tag
Hmm, hmm, hová is tettem szép szemem világát:
[Asus M3A78-EH]
[Asus M3N78-EH]
A fenti két lap között lényegében csak a chipset a különbség, az egyik AMD780-al, a másik NVidia8200-zal szerelt, ill. utóbbihoz adnak valami front audio panelt is (lényegtelen), minden más felszereltség pontról pontra ugyanaz, sőt, még az áruk is (kb. 150 Ft. az eltérés). Melyik inkább, illetve ASUS megbíhatósága mostanában milyen? -
Lajti
tag
Sziasztok!
Mostanában vennék egy új gépet, pár alkatrész már meg is van. Amihez alkalmazkodni szeretnék: 9850BE, valamilyen 4G ram, valamilyen HD4850. Az alaplap típusának kiválasztásában kérném a segítségetek, a főbb szempontjaim: 3 pci, 1lpt, esetleg egy soros, legalább egy ide vezérlő. Tuning inkább csak under lesz, mert lényeges a halk gép, lehetőleg minél kisebb fogyasztással. Na, ezzel meglehetősen be is határoltam a lehetőségeimet, eddig Asus, Giga kilőve, nekik nincsenek ilyen lapjaik. Abit megszűnik. Eleddig csak ezt találtam: [link]
Apró szépséghibája a dolognak, hogy csak egyslotos hűtésű vidikártya megy bele. Van még ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest