Új hozzászólás Aktív témák
-
Sol@
tag
Az az igazság, hogy egyelőre nem vennék ilyet csak érdekelne, hogy egyáltalán létezik e mert azért ha utánakeresel rájössz hogy nem sűrű az ilyen lap. CF-be pakolt slit most nem venném ide mert azt még nem olvastam el ((kicsit félek tőle)) de pont ezért írtam hátha valaki előrukkol olyannal amire nem gondoltam!
-
Sol@
tag
Még szerencse, hogy nem n00b hülye gyerek vagyok és azért teszem fel a kérdést több helyen mert nem kapok és nem találok választ ((tényleg semmi flame)) de elég ritka sztm amit keresek és azért kérnék segítséget benne!
-
Sol@
tag
Sziasztok!
Felteszem a kérdést 3. topicban is max majd lefújoltok.
Tudtok esetleg olyan lapot mondani ami sli-t kezel, tudja az amd core unlockot és am2+ vagy am3 de ddr2-es támogatással (4 dimm) ?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged