Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badi82
tag
Nem az volt a lényeg, hogy Everest, csak aggódtam, illetve nem értettem, miért lassabb. Őszintén szólva arra számítottam, hogy az új lap még valamivel jobb is lesz. ( hiszen új ) Már bánom, hogy vásárlás elött nem kérdeztelek meg benneteket, hogy milyen lapot is kéne venni
Tuti, hogy jobban jártam volna.. -
Badi82
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Okés, akkor nem hergelem magam tovább a tesztekkel. Már azon kezdtem gondolkodni, hogy le kéne cserélni a lapot, venni valami normálisabbat. De akkor hagyom

-
Badi82
tag
"Gondolom az előző alaplap sima AM2-es volt, ez legalább AM2+" Így igaz. Ezért döntöttem az előző alaplap lecserélése mellett, hátha veszek egy nagyobb procit. Az a Foxconn alaplap amúgy AMD 690G-chipsetes volt. Az is integrált, de akkor még nem volt külön kártyám. Akkor ezek szerint az Nvidia Chipset miatt lassabbak jóval a memóriáim? Hát akkor nagyon rossz üzlet volt a csere...

-
Badi82
tag
VaniliásRönk, akkor eszerint nem volt valami jó üzlet lecserélni a Foxconn-lapot? Sajnos úgy indult a vásárlás, hogy az unokaöcsémnek lesz a lap, meg is rendeltem, aztán változott a véleményem, telefonáltam is a boltba, hogy mégis inkább egy nem integrált Asus-lap kéne, de már megrendelték ezt.
Csak azért írtam le, mert érzem az írásodon, hogy kicsit hülyének nézel, minek kellett nekem integrált lap. Amúgy teljesen jogosan.
-
Badi82
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asrock K10N78 - as alaplapom, benne egy 5200+-os Athlonnal.
A kérdésem az lenne, hogy az előző alaplapommal teszteltem a memória sebességeket, (írás-olvasás-másolás-késleltetés) és abban a lapban sokkal gyorsabbak voltak a ramok, mint most. Az ráadásul egy olcsóbb, Foxconn lap volt. Hogy lehet ez?
Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tuti, hogy jobban jártam volna..