- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
commanDOS
üzenetére
Nekem mint írtam van NF is és AMD is, s az AMD-set javaslom. Ha nem tudsz ilyet szerezni, akkor a szokásos Giga 690G lehet jó választás.
MSI K9N-ből meg rengeteg féle van. Nekem Ultra van, nem rossz lap, de a chipseten akár grillezhetsz is. Tuningban jó lehetőségek vannak benne, de van egy furcsasága - amit időnként előhoz - magasabb tuning (s főle HT) mellett az újraindítás=kikapcsolás. Érdekes jelenség szerintem...
Na ebben a lapban(K9A2 CF) ez megszűnt teljesen.
MSI-ből még amivel személyes tapasztalatom van, az a Neo2-Digital HDMI, de azzal az a probléma, hogy a HT-t nem tudod visszaosztani. Bár a 690G általában magas HT-t tud, de ez akkor is egy jelentős gát. Ebben az a jó még, hogy Phenom kompatibilis.
A Neo-kat meg NV fronton - ha tuningolni akarsz - akkor nem javaslom.
Én úgy szoktam vásárolni, hogy megnézem előtte a manualt, hogy mit is lehet állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VGA kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest