- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #5149 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy egy komplett rendszerben ott van még a VGA, az alaplap, a vinyó, a RAM stb stb. Persze, hogy megugrik a záram
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #5149 üzenetére
Nemtudom mirol beszel mar megint, miota ez az FSP tapom van mindig ugyanazon a fordulaton porog a venti, de ujra mertem es fotoztam a kedveder ja es most nem 1,1v on hanem 0,95v igy 59w ra esett le igy mar kokemeny 9w az elonyom JUJJ (es halkan mondom ha megnyittotam valamit igy is felugrott 65w ra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Arch Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7
- További aktív témák...
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest