- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
band1103 #11470 üzenetére
A probléma nem az ASUS volt, mert közben cseréltem alaplapot Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H-ra, és ott sem ment. Úgy tűnik, hogy a memória nem szereti DDR2-800-ban a CnQ-t, ellenben DDR2-667-ben stabil.
Működő CnQ esetén van különbség a fogyasztásban, most alig hallom a gyári hűtőt, míg előtte zúgott. Igaz, ezt is szeretném cserélni hamarosan valami rendes hőcsöves darabra, amin 12 cm-es ventillátor van.
-
dqdb
nagyúr
válasz
band1103 #11470 üzenetére
Nos, ennyit a "stabilan működik"-ről ... a hírek végigolvasása után szerettem volna BIOS-t frissíteni, ehelyett böngészés közben egy fagyás, és azóta még a BIOS-ig sem jut el a gép. CMOS törlése sem segít, ebből garancia lesz ...
Direkt az energiatakarékosság (kevesebb hő, halkabb hűtés) miatt vettem 4850e-t. Úgy terveztem, hogy február-március magasságáig marad a 4850e + 790GX + DDR2-800 kombináció, amikor veszek bele új memóriát és egy erősebb Denebet, a 4850e + mostani memória pedig megy egy 780G-s HTPC-be egy, a házba beférő hőcsöves hűtő társaságában.
A CnQ ha sokat nem is, de számít a fogyasztásban. Az utóbbi időben a CPU hűtő hangja már kezdett idegesíteni, ami a korábbi működő CnQ-s, de nagyobb TDP-s rendszernél hangtalan volt átlagos használat közben (ott is, itt is gyári hűtővel ment).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest