- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gyuri27 #11465 üzenetére
BIOS-ból kétfélét próbáltam rajta, a gyárilag rajta lévő 0304-et és az eggyel korábbit. A PH tesztben pont a 0304-gyel ilyen processzort használva megy a CnQ (a teszt elkészültekor frissebb verzió még nem volt, az eggyel korábbiban néhány beállítás pedig máshogy néz ki).
Azóta már jött ki frissebb BIOS, de nem flasheltem, mert az aktiválatlan Vista zokon veszi a frissítést, aktiválni meg nem mertem, mert hátha az alaplap a problémás
Az utóbbi időben állandóan működőképes gépre volt szükségem, és ebbe egy reinstall nem fért bele, ezért nem is kísérleteztem, de most már kezd idegesíteni a hangos CPU hűtő, és lesz időm tesztelgetésre is. Mindenesetre az ASUS oldalán található infók szerint CnQ-val kapcsolatos módosítás nem volt az újabb verziókban.
A procit próbáltam helyből mindent auto-n hagytam, csak akkor állítottam be kézzel a paramétereket, amikor nem akart működni.
Köszi a tippet, beírom a kérdésemet az alaplap fórumába is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- asus a320mk am4 alaplap
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest