- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #8098 üzenetére
de pl az én 690g-s giga lapom 4x-es pcie-e az visszafogna mondjuk egy x1950pro cf rendszert, nem?
igaz az pice 1.0, de....
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #8095 üzenetére
nem mondtam, de így eléggé 16x-os kinézete van szegénynek! ha a fonákját nem mutatják a lapnak, és is bepippantom teljesen, hogy egy fullos CF-es lap!
-
diablo1984
veterán
válasz
TomBoy1986 #8048 üzenetére
nyugtával a napot- ahogy a jó apeh-os mondaná!
-
diablo1984
veterán
válasz
greatchaos #8017 üzenetére
a 3650-essel mi bajod? elméletileg és tesztekben is ahogy régen láttam elég jól teljesít, ahhoz képest, hogy 128 bites.....
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #7998 üzenetére
én most 10,5x305-ön gyepálom az én g2-esem, de 3300-on is tud hasítani, de akkor már 11 vagy 11,5-es szorzóval! valahogy 300-as feb felett nem sokkal elfogyik a giga lap!
-
diablo1984
veterán
válasz
drur420 #7762 üzenetére
akkor mondanám am2: Gigabyte GA-MA69G-S3H- ára 16k körül
am2+fornton: -[link]-kb 19-20k
-[link]-kb28kén csak gigabyte fronton gondolkoznék, meg ati chipseten, nekem a fenti am2-es csoda van, nagyon tuningbarát, új biossal a phenom procit is fogadja, meg olcsó, de iszonyat jó és stabil!
más márkának is vannak jó lapjai, de tunning terén az msi nem nagy ász mostanság, az asus drága(hogy miért, talán a márkájának az árát kérik meg), asrock felejtős, abit talán jó, de ritka és drágább.....1szóval gigabyte!
-
diablo1984
veterán
ááá, oda se, a 3870-esem is szar volt dx10-ben, a 88gt kissé jobb, de messze vannak még a tökéletes, minden maxon dx10-ben futó vga-k! nálam sem a procilimit, hanem a látványjavitó fogta meg a vga-t! persze a BE az még húzható, de ez az alap, ha már valaki ilyet vesz, hogy kettéhúzza az agyát a cuccnak!
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #7480 üzenetére
mert a d-sub már régi szabvány, vga-n sincs már az újakon! viszaont a hdmi-dvi átalakitóval igy ia a 690g-s gigából is lehet dvi-t nyertni.....igaz nekem is d-subos moncsim van!
-
diablo1984
veterán
jó, de a crysis-t azt nem földi gépre irták! minden fullon hasit, de az az nvidiapárti veszettfejszenyele, nem földieknek valaó, csal sli, cf, 4-es vga összekapcsolással, etc!
szóval jó, de a molyoknak nincs mit rágni a buxámban......jah, meg egy s1-es hűtő kellene rá, mert vista64 alatt semmivel sem tudom a ventifordulatát állitani! -
-
diablo1984
veterán
válasz
commanDOS #7302 üzenetére
pci-e 2.0-ás karim van, őszintén nem vágtam hanyatt magam tőle, 60k-s ára meg most inkább a zsebem is húzhatná....sajnálom, hogy nem kissebbet vettem, hisz úgysem kell nekem ekkora kari, főleg mióta megvan, hirtelen 1-2 órát teszteltem, azóta gémet nem is inditottam...
szóval nem számottevő a difi, főleg ha egyáltalán létezik....de agp és pcie között sem volt semmi, csak a csatit váltották le, ezzel még akkora lépést sem tettek!
MOD:nvidiás sli-s lapban nvidiás kariból tudsz sli-t kreálni, atikkal nem, mig amd-s lapban nvidiákból sem tudsz CF-et csinálni!
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #7301 üzenetére
az anno én jetwayem olyan intel chipes volt, hogy az abitból ebből a chisetből szupertunningos lapok kerültek ki! jetwayéknél az opció megmaradt, de lehetőség nem....
-
diablo1984
veterán
válasz
commanDOS #7296 üzenetére
ez olyan, hogy akinek intel van lenézi az amd-seket, nvidia, ati is hasonló!én lúzer tipus vagyok de ati párti, nem kell c2d és nv 8800gt, inkább amd+3870-es, bár sirni tudnék, hogy mennyire elmaradok az inteles talicskáktól, de ez van!
visszatérve, nvidiás lapom volt, kb olyan jó mint most az ati-s, csak az ati-snak a drivere jobb, igaz pl a crysis-nél eléggé kapkod az ati, hogy egy hibátlan drivert kitoljon, de kapkodásból jön a hotfix, stb-stb, nvidia hiba szagú....
sokmindenki van itt aki nvidiáról atira cserélt és nem bánta meg, én sem!
csak ajánlani tudom, bár az nvidia sem rossz választás!
Gyuri27: ha te is plkatformot váltottál volna egy jetway lapra alapozva és szivtál volna mint a torkos, akkor te is velem eggyütt szidnád! anno ha abitot vettem volna intel fronton, akkor most lehet c2d lenne a gépem, de jetway-em volt, nagyon-de-nagyon, sőt annál is jobban ganyé minőségű lap, csak a slotok szinével voltam megelégedve, a teljesitményével egyáltalán(még alapon sem ment hibátlanul, ha a memória időzitéseit gyári beállitásokra lőttem be, csak sipolt), meg olyan hülyeség, hogy 2 pcie 16x-es sin és sem cf sem sli támogatás, mekkora baromság!szóval jetway fúj [hányóssmily ami teljesen elzöldül és jetway szinűt rókázik]
-
diablo1984
veterán
válasz
TomBoy1986 #7280 üzenetére
nem tudom már, nem emléxek, socket a óta nem volt msi-m, gigám meg ezelőtt talán p3-as korban(igaz átmenetileg 754-es is, de az csak átutazott)! volt még p3 tomato
, asus>asus>msi>asus>abit>gigabyte! mint látod asust komálom, de az asus nem volt abit verő kiadásban, az abit meg 4 memóval nem működött>csere gigára és jó!
vissza a témához nem emléxem, flesssseltem msi-n is, win alól soha, de asszem volt valami hot-key kombináció, amire előhozta a progit!
-
diablo1984
veterán
válasz
TomBoy1986 #7263 üzenetére
jah, de az msi-nek nincs saját beépitett flash-elője? mert még a socketA-ból mintha az rémlene, de régen volt már, lehet keverem....
-
diablo1984
veterán
valaki megmondhatá nekem, hogy a procifreki és a memóriaosztó közötti összefüggés, annak függvényében változik, hogy ha 800, akkor cpu/5, ha 667/ akkor cpu/7 vagy ilyesmi? mert most beruháznék egy 3100-3200-at vivő prociba és érdekelne, hogy mennyin mennének akkor a ramjaim, mert nem akarom szétfeszelni őket....
tehát ha a gigabyton belövöm, a ramnak, hogy:
800-on cpu/6
667-en cpu/7
533-on cpu/8gy 3200-on a ramok 800on mennének?(persze visszaosztva 533-ra)
-
diablo1984
veterán
áááá, a 64 biteseket hagyjuk a piccsába, az irodai gépekbe jó, játékra 0, azaz zéró a tudása! az alsó kategória legalja készül igy, 1500-as rammal nem párositják, mert minek!
amúgy amit mondani akartam, hogy azonos órajelekkel, azonos futószalagmennyiséggel és technológiával a 256bit ráver alaposan a 128 bitre, mert a 128 bites lassabb!(csak 2 egyforma nem sűrűn van, anno talán a 9500-as atiknál volt, hogy volt amelyik 128bites volt, a pro meg 256 bites, talán ott az összehasonlitás mérvadóbb lenne)!
na mind1, ne offoljuk szét a topicot, ti vegyétek a 64 bites ill 128 bites cussokat, nekem meg jó a 256bit-es is!
8800gt az 256 bites, de tény, hogy sávszélre egy 128 bitesnek is ott tud lenni, csak ahhoz az agyát szét kell, hogy pörögje! ahhoz meg olyan ramok kellenek, amik pörögnek is, azok meg nem az olcsó darabok(pl a ddr4 sem az) szóval megcsináljaák a 256bites vga-t, ddr3-as rammal) mondhatni olcsóbban, mint a 128 bites vga-t ddr4-es rammal! és sajna a 128 bites a középmezőznybe kerül, a 256-os meg a felső szegmensbe! ez igy volt mindig is, most is!
-
diablo1984
veterán
válasz
volvoguy #6726 üzenetére
pontos neve: GA-MA69G-S3H)
pci-os csati van rajta 2 db, de pci-e-esből 16x-osból 1, 4x-esből 1, 2x-esből 2 van rajta! nemtudom mivel akarod ezeket teletömni, de szerintem elégnek kell lennie mindenre! usb van alapból 4 darab rajta, és még 6db kivezethető beleőle, ez összesen 10db és mind 2.0-ás! a 7.1 jól műxik rajta és tisztán, szóval nem kell helyette hangkari sem, mert ez mondhatni tökéletes! firewire is van a lapon, alapból 1 kivezetve, de egy van az alaplapon is, tehát összesen 2db van rajta! -
diablo1984
veterán
válasz
Eagle16 #6725 üzenetére
izlések és pofonok! persze nem annyira a crysis-t kell nézni, hanem valami olyat mint a cod4! most mondhatnád, hogy a x800gto-n csúnyább a kép, mert sm2.0-ás, de szerintem meg nem csúnyább!a 8-as széria az nvidiánál kissé már fejlettebb technológia, de mig a gto 12k, a 8600-as meg duplájától is több! én inkábbb a hetes széria 128 biteseivel, vagy az X1xxx-es atik(tehát az gto-tol újjabb) 128 bites karikkal hasonlitanám össze! de ha már a 8600-at emlited, akkor annak ellenfele az x1950pro(de a pro is már nem mai darab és inkább a 7900gs sorozat ellenfele, de az is 256 bites).... nehéz hasonlitgatni igy a karikat, mert a 256 bitet csak akkor szokták a 128 bittel keverni, ha már régi és a csúcsból középkategória lesz, igy lesüllyed az új 128 bitesek szintjére! de akkor sem aslós kategória!
-
diablo1984
veterán
én 1440x900-ban használom, de nagyon jó! mutass már egy 64 bites karit, ami esetleg a kis "lassú" x800gto-t veri? mert bár ezen ddr3-as ramok vannak, de csak 1000-en hasit rajta! 128 bitesben ott a 7600gt, ott isit rajta a ddr3-as ram, 1600-on, ötszázakárhányon a mag, és egy nagy rakás szar, már majdnem csak videózásra jó, de pl a 7900gs, hasonló órajelekkel de 256 bitben(igaz pár futószalaggal több van benne) de a 7600gt sli-t elveri mint a rongyot! de csak hozzuk fel az öreg x800gto-t vele szemben az 1000-es ramjával! hát az is ad a picsájára bőven!256bites memória nem lassú, és azokat már nem tűzdelik ddr2 vagy ddr-el, valahol nagyon elnézhettél valamit! nem hiába megvan az ára, mert nem alsó kategória, épp ezért lassú ddr2-essel nem cseszik el!
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #6720 üzenetére
jaja, meg végre el kellene felejteni a 128bites vga-kat, mert mind 1 talicska ganyé! ha valaki akar valamit, akkor nem a pro, xt, gt végű vacakokat kell nézni a névben, hanem a tualjdonságoknál a 256 bitet! mert pöröghet valami 2ghz-n, ha 128 bites, akkor lassú mind a bűn, játékokban a látványjavitókat, a nagyobb felbontást meg a lassúság miatt sokmindent elfelejthet!bezzeg a 256 bites cuccok időtállóbbak, mint pl az x800gto, ami még most is elpicsázza tudásban ezeket az nv-s szarokat, nem teszprogikban(merthát ez nem sm3.0ás) hanem játékokban!
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6701 üzenetére
mondjuk mondasz valamit, mert ebben a processzorba épitett memkezelő cuccos cpu/adott arányban kezeli a dolgokat, és az tényleg mind1 hogy éri el ezt, mondjuk 200x15-el, mint 250x12-vel! a vége 3k mindkettőnek! régi rendszerben volt másképp, csak még mostsem szoktam meg ezt a dolgot, ott az fsb volt az isten, ált az határozta meg a memória órajelét is! pl 300-as fbs-s barton hajtotta 400-on a ddr1-es memókat, persze ez függöt attól is, hogy milyen vas volt alatta....
-
diablo1984
veterán
de egy procinak az fsb-jét és nem a szorzóját húzzuk, tehán bár lehet egy kissebb proci egy nagyobb hibás butitott verziója, de az fsb-vel való mhz emelés más eredményt hozhat mint a nagyobb szorzó használata! mondjuk egy 4400+osból sohasem lesz egy teljes értékű 6000+-os, csak meg lehet közeliteni az órajelét, de attól még 4400+ tunning marad(és affelől hibátlan)
aki természetesen komolyan tervezésre használja a gépét, az ne húzza, mert elég 1 hiba és akkor a munkája is hibás lesz és esetleg kezdheti előlről, de általában ez sem jellemző az átlagembernek, csakúgy mint a 4 vga-s álom...
-
diablo1984
veterán
de pl a windsor 1mb cache és a birsbane 512 cache között nem sok difi van, persze az 1mb jobban hangzik, de nem számottevő a difi! még mindig azt tudom mondani, hogy volt nekem 2x2mb caches intel 930D-s procim, ami 3ghz.en ment alapból, és egy rakás szar volt(már elnézést ha csúnyán beszélek) de tényleg igy van!
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #6688 üzenetére
jaj, azt elfelejtettem odairni, hogy persze minimális fesz még belefér, de nem cél a szalonnasütés, hanem a tartós használat és stabil hűködés, bár a hangja sem mellékes(Cand(a jelet nem engedi kirakni, mert catalist tölt be rá)Q), mert az abitnál mikor fullon pörgött a freezer, hát nem volt éppen csendes.....
-
diablo1984
veterán
engem izgat, mert tunningolni tunningolok(már socketA óta, de anno az MMX-es 366-os cerkám is 500on járt
) tunning nélkül nem is hajtom egyik gépemet sem, de csak a procost húzom, a memók 800-on mennek, vga is csak teszt céljából, de mikor az megvan onnan sanyi(márha veszem a fáratságot és kimérjem mit bir)! CF rendszermen nem, de hybridben gondolkozom, habár a fogyasztás nem számit, mert nem az a pár watt ment meg, viszont a csendesség előny lenne, mert búgó gép mellett aludni.....
de amúgy kimérve stabil a gépem, mert nem maxon jár, és ezt szeretem, hogy alaphoz képest a +500mhz a procin meg is látszik a teljesitményen! gagabyte power!!!
(igaz az abit is tudta, dehát....)
-
diablo1984
veterán
annak igen, de a 4x-es CF-nek az integrált már nem sok újdonságot nyújt.... a hybrid technológia az nekem, neked, és másnakl jó, de a markereknek oly mind1, mikor minden a maxon van, hülyére húzva, táp izzad, ott nem a fogyasztáscsökkentésen van a hangsúly....vagyis nem az a 30W menti meg őket, mikor izzani kell a vasnak! az olyan rendszert meg nem sűrűn fórumozásra, szövegszerkesztésre használják....
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6682 üzenetére
az lehet, de az esetek többségében kihasználatlan marad a lehetőség, mert mikor olyan szinten kevés a vga a felhasználónak, és elgondolkozik rajta, hogy sli vagy cf miatt még 1 karit tömjön a gépbe, hogy ne kelljen a mostani kariát eladni, rájön, hogy inkább eladja mert ha megvesz még1 vgat(én anno a 7600gt-vel voltam igy) akkor árban már többe van, mintha egy jobb karit vett volna(esetemben 7900gs)! és az sli vagy cf teljesitményben még gyengébb marad, mint egy nagyobb vga! ez tényleg annak "éri meg" aki megveszi a csúcsvga-t vagyonokért, vesz belőle 4-et, majd bukik annyit egyszer rajta, hogy másnak egy fél évi fizetése nincs annyi!
anno a 7600gt SLI rendszer kikapott az egy 7900gs-től, és kb egy árban voltak, a 7900gs talán még kissé olcsóbb, ezért inkább azt vettem, mert minek kajáltassak 2vga-t, mikor 1 tudása is több, olcsóbb....
-
diablo1984
veterán
ááá régebbem mindig azárt vettem az amd-t, mert olcsó volt és nagyon ottvolt! mostmeg szinte mindenben kikap az intelől! valamit ott nagyon kitaláltak! mind1, én akkor is maradok az amd-nél!
VaniliásRönk (#6679): de miért tartják ezt a CF-et és SLI-t annyira hűdenagy üzleti fogásnak? mert a felhasználók elenyésző százaléka használ 1 vga-nál többet! de mikor már 4 van a gépben, az már parasztvakitás! mert most sen épitenek Quad CF-et x1300-as sorozatból, hanem a csúcsvga-kból, 3dmark csúcsos teszterek! azoknak meg van zs és akkor tudnak a csúcson lenni, mi hétköznapi júzerek meg csak nézzük, hogy hogy csináltak annyi pontot...... -
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #6613 üzenetére
vista 64-el nyomom(vin vista 64 ultimate), 4gb-al nincs értelme 32 bitezni, mert az úgysem kezelné...tehát ez sem lehet a gond, de lehet benne valami amit mondasz, csak ezt a virtuális vramot nem igazán lehet állitani sehol a biosban, automatikusan lövi be magának!
de igy is nézve windows hiba, csodálom akkor hogy másnak hibamentes, mert elméletileg ezen a 2x2gb sem segitene, mert a mennyiség marad!
-
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #6584 üzenetére
4 giga geil rammal, és a konfigommal, képi hibákat kreál, méghogy becsikozza a képet egy idő után(mintha valami videókártya túlmelegedne)! szervizbe vittem a lapot, mert az abit k9s-es lapomban, ugyanez volt a belső és hibátlan(csak +2gb lett a 2gb mellé téve)! tesztelték, semmi....bevittem az összes cuccot a gépbe, összeraktuk, hiba mutatta magát, procicsere, hiba megvan, vga csere hiba megvan, alaplap csere(a kistestvér volt nekik raktáron és abban), hiba megvan.....memók memtesttel lettek ellenőrizva, hibátlanok, és csak 3d-s alkalmazásoknál gurul el a gyógyszer, tehát win vista oldalsávánál is, de dos, vagy bios szinten soha! tehát mikor minden cserélve volt, kivéve a memót, a 4gb-ból 1 modult kivettünk és láss csodát 3gb-al tökéletes! 2gb-al is, de 4gb-al szar....azt mondták szervizben, hogy a vista nem kezel valamit jól, és attól hibázik(hiszek nekik, mert dos-os felületen hibátlan a ram, vista és játék alatt, csikoz, majd fagy....), és minden ki lett cserélve, akkor is azt csinálta! szóval nem tudom, hogy mennyire memó ill alaplap hiba, mert láttam már itt is több fórumozónak 4gb-ot a gépében és gondolom megy is nekik, de tény, hogy nekem nem!
szóval ez a helyzet, 3gb-al megy a gépem single channelben és hibátlan, gyors, csak a dobozban végő árva 1 gb ram miatt az egyik kitet eladom és csak 2gb-al operálok ez után! ha meg kevésnek bizonyul ez is, akkor meg nem tudom, hogy mitévő legyek! -
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6561 üzenetére
ok, jólvan, akkor ott a hűtőborda a geil-en, cl4-et simán viszi a value is, dobozos, dual kit, a nyugalom megér ennyit! volt itt tegnap is egy srác kingston memóval, 2db egyforma és a gép csak single channelben tudta kezelni egyébként el sem indult!
nem hülyeség a dual kit, meg megnyugtató a hűtőborda jelenléte....
viszont ha a szükség úgy hozná, akkor a kingmax 1066-os memójára beneveznék! kockáztatnék annyit!
amúgy hol van 2 kingmax 9k alatt?
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6542 üzenetére
nekem meg bőven elég a mostani gigabyte meg majd bele egy 3850.....
sőt 2db, mert asszem ezen is kis 4x-es csati van....
-
diablo1984
veterán
válasz
Szabikaa20 #6530 üzenetére
azzal sem értél volna sokat, mert nem csak az idő, hanem a súlyozott hozzászólások száma is számit!
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6523 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz
Szabikaa20 #6521 üzenetére
ez id szintén dual channel lesz, de nem árt ha azt a sok infót meg táblázatokat áttanulmányozod, lehet, hogy nem használod többet semmire ezt az infót, de hogy megnyugodjon a lelked és megértsd, hogy nem mi vagyunk a hülyék, hanem ez igy van és kész! nem rosz választás a lap, de a gigabyte az ati chippel talán jó lett volna, de ha az sli kell akkor ez amit választottál jó lesz, ha nem, akkor a giga szerintem jobb lett volna, de a te dolgod!
-
diablo1984
veterán
válasz
Szabikaa20 #6512 üzenetére
AMD 790FX + SB600: ez ha nem tévedek az új ati chipset, meglepne, ha pont ez nem támogatná, szóval támogatja!
AMD 690g: ilyen chippes lapom van, és meglepetés, de dual channeles!
NForce 560: nincs nekem, de hidd el, hogy támogatja(nf550-esem volt és dual channeles)
GeForce 7050,nVidia Quadro NVS 210S nForce 430: ezeket nem ismerem, de az első egy integrált vga-s megoldás, de mivel eléggé újszerü ezért tutira támogatja, honnan veszed hogy nem????!!!!
VIA K8M800,VIA K8M890: viás lapok egy más téma, ők a dual channeles memóképzésen nem azt az utat járták be mint az ati és az nvidia, náluk is van dual channel, csak a memókezelés módja más szisztéma alapján műxik(hozzáteszem azt, hogy a 939-es és am2-es alaplapoknál a procikban van a memóriakezelő egység, azok meg alapból mind támogatja a dual channelt(azaz a 128bites memókezelést))akkor tudod igazolni magadat, vagyis az állitásodat, mert ez levegőbe beszélés igy!
(azt tudod, hogy dual channelhez 2 tök egyforma ram kell, 1db nem elég???)
amúgy amibe 939-es vagy am2-es procit bele tudsz rakni az tud dual channelt is! -
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6508 üzenetére
erről van szó, nem pénz egy időtálló konfigért szerintem!
-
diablo1984
veterán
válasz
Szabikaa20 #6505 üzenetére
dual channel már 462es foglalat nf2 chipsete óta mindegyik chipset támogatja!
jájjj ez amatőr kérdés volt.....igy a gigabyte is támogatja(igaz a prociban van a memókezelés, de alap ez a tudás)
-
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #6491 üzenetére
és mennyire igaz, sőt itt a ph-n még olcsóbban be lehet szerezni a cuccokat:
pl: memókat: 13k-ért lehet már geilt venni
alaplap chesterfieldnél: 17k alatt van
proci az 17k körül(de szerintem a használt x2-es 3800+os 10k-s box-os ára kihagyhatatlan)
összesen:47k(3800+x2-essel 40k!!!!!!!!!!!)
és akkor már egy két magos 2gb ramos, zsirúj gépe van az embernek, egy integrált ati vga-val, amivel akár még játszani is lehet!40k, és korszerű gép, amit még pénztárcától függően fejleszteni lehet, de már igy is működöképes, nem beszélve, hogy a 3800+-os x2-est ebben a giga lapban húzni is lehet!
én is anno 939-es platformra 462-esről minimális ráfizuval cserélte, majd 939-ről am2-re 1-1be történt a fejlesztés(x2-esités) csak a vga cserére kellett ráfizetnem, de az halálos iramban fejlődik, esik az áruk mint állat! most is az x1950pro-mat azért adtam el, mert még jó áron el lehetett adni, ha a 3850-es ára 3xk lesz, akkor már 20k-ért sem veszik majd ezeket a vga-kat!
jah, 40k alatt lehet(ne) kapni, csak bizonytalan rendeléses dolgokat nem szeretek, de igy karácsonytájt fennt vannak az árak a plafonon, ettől csak olcsóbb lesz!
nekem időm, mint égen a csillag, habár a gto-mat is viszik, de az x1250-es ati-t már nem forrasztják le a deszkámról!
VaniliásRönk: igy igaz, mint ahogy nf lapban sincs crossfire-es támogatás! kinek melyik vonal tetszik, de nekem az ati-amd bejövös!
-
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #6486 üzenetére
moöst meg itt a 3850, 3870-es széria, bár korán van még, de kapható, most meg a kereskedők felverik az árát karácsonyra, januárban meg harmincvalamennyiért a polcokat fogja disziteni(meg az én gépem belsejét
) de ez legalább jól jött ki, a 8800gt ellen, de attól jóval olcsóbban, meg 8800gt-hez képest mondhatni beszerezhető....lesz.....
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #6471 üzenetére
sőt 1440x900-on normál grafikán is iszonyatosan jól megy a kis gto-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest