- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
MasterDeeJay #9163 üzenetére
Az FX-es Giga lapok is ezt csinálják, azaz a BIOS-reset csak CMOS clear-rel érhető el, de szerintem te is olvastad a Phenom topicban.
Egyébként tényleg elég nagy probléma, hogy nincs nagy választék a 790x-es lapok terén
Mindössze a Gigabytenak és az MSI-nek tudomásom szerint. Nekem ugye utóbbi van, ezzel stabilitási gondok nincsenek, meg a BIOS resettel sincs gond, sőt a memóriaállapotokat is jól kezeli, de azt a nyomorék NB szorzót nem lehet állítani, ami nem-BE Phenomnál viszont gond
Felszereltségét tekintve szvsz. jónak mondható, pláne hogy 18K-t kérnek érte.Amit említettél ABIT lapot azzal leginkább az a gondom - személy szerint - hogy nincs két x16-os slot (azaz hogy x8-as), ami meg nekem fontos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest