Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
szerk: inkább linkben a kép
szerk: asszem beletenyereltem egy qrva jól húzható 2 gigás kingmax modulba, 2.1V-on 1040-en még lazán ment, aztán másanap becseréltem geilre, CL6-os geilt láttaok már? én igen, ekkora egy tré valamit..azt visszacseréltem 2x2GB kingmaxra, de ha jól emléxem sajnos már más típusszámuk volt, mint amit eredetileg vettem, de őket se kell félteni, bár picit gyengébbek
szerk: jah és az első tuning most soft-os volt, BIOS-ban nem akart menni, ET5-tel meg 2 perc alatt 3G
egész jól lehet vele tuningolni, HT visszaosztásra meg ram bűvészkedésre meg ott a cpubuilder
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egész jól lehet vele tuningolni, HT visszaosztásra meg ram bűvészkedésre meg ott a cpubuilder