- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Érdekes, ez kb az, amit leírtam, de én xpadder nélkül, simán a Snowrunnerből való beállítással, használtam a váltót.
És ahogy nézem a videót, nem volt kuplung.
Viszont olyan fun feelinget tudtam csinálni ezáltal, hogy lehetett vele mókázni.
Folyamatos gáz mellett elindultam L+ -ben, majd átraktam a váltót H-ba, és rövidesen vissza A-ba, így, volt hogy szinte driftelve, gyorsítva kanyarodott pl a jeges szakaszon, olyanokat gyorsult.
Billentyűzettel hasonló, de nem olyan erőteljes dolog történik, ha nyomsz egy pillanatra egy shiftet. (Mintha váltani akarnál egérrel, nyomva tartod, váltasz, ám itt csak egy pillanatra lenyomod és felengeded.)
Gázadáskor nyomsz, akkor van hogy kettőt vált fel.
Motorfékezéskor ugye nagyon lemegy a fokozat egyesbe indulna újra még lejtőn is, ha ekkor is nyomsz egy shiftet, felteszi vagy harmadikba vagy második fokozatba és lódul.
Illetve ha megy felfele az emelkedőn és elfogy az ereje, nem várod meg míg szinte megáll és egyesben indulna, hanem amikor hallod, hogy már erőlködik, szintén rúgsz egyet a shiften és visszavált pl. ötödikből második fokozatba.
Ezt véletlenül fedeztem fel, amikor is csak hozzáértem a shifthez, de mégsem akartam váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest