- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Érdekes, ez kb az, amit leírtam, de én xpadder nélkül, simán a Snowrunnerből való beállítással, használtam a váltót.
És ahogy nézem a videót, nem volt kuplung.
Viszont olyan fun feelinget tudtam csinálni ezáltal, hogy lehetett vele mókázni.
Folyamatos gáz mellett elindultam L+ -ben, majd átraktam a váltót H-ba, és rövidesen vissza A-ba, így, volt hogy szinte driftelve, gyorsítva kanyarodott pl a jeges szakaszon, olyanokat gyorsult.
Billentyűzettel hasonló, de nem olyan erőteljes dolog történik, ha nyomsz egy pillanatra egy shiftet. (Mintha váltani akarnál egérrel, nyomva tartod, váltasz, ám itt csak egy pillanatra lenyomod és felengeded.)
Gázadáskor nyomsz, akkor van hogy kettőt vált fel.
Motorfékezéskor ugye nagyon lemegy a fokozat egyesbe indulna újra még lejtőn is, ha ekkor is nyomsz egy shiftet, felteszi vagy harmadikba vagy második fokozatba és lódul.
Illetve ha megy felfele az emelkedőn és elfogy az ereje, nem várod meg míg szinte megáll és egyesben indulna, hanem amikor hallod, hogy már erőlködik, szintén rúgsz egyet a shiften és visszavált pl. ötödikből második fokozatba.
Ezt véletlenül fedeztem fel, amikor is csak hozzáértem a shifthez, de mégsem akartam váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest