Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Érdekes, ez kb az, amit leírtam, de én xpadder nélkül, simán a Snowrunnerből való beállítással, használtam a váltót.
És ahogy nézem a videót, nem volt kuplung.
Viszont olyan fun feelinget tudtam csinálni ezáltal, hogy lehetett vele mókázni.
Folyamatos gáz mellett elindultam L+ -ben, majd átraktam a váltót H-ba, és rövidesen vissza A-ba, így, volt hogy szinte driftelve, gyorsítva kanyarodott pl a jeges szakaszon, olyanokat gyorsult.
Billentyűzettel hasonló, de nem olyan erőteljes dolog történik, ha nyomsz egy pillanatra egy shiftet. (Mintha váltani akarnál egérrel, nyomva tartod, váltasz, ám itt csak egy pillanatra lenyomod és felengeded.)
Gázadáskor nyomsz, akkor van hogy kettőt vált fel.
Motorfékezéskor ugye nagyon lemegy a fokozat egyesbe indulna újra még lejtőn is, ha ekkor is nyomsz egy shiftet, felteszi vagy harmadikba vagy második fokozatba és lódul.
Illetve ha megy felfele az emelkedőn és elfogy az ereje, nem várod meg míg szinte megáll és egyesben indulna, hanem amikor hallod, hogy már erőlködik, szintén rúgsz egyet a shiften és visszavált pl. ötödikből második fokozatba.
Ezt véletlenül fedeztem fel, amikor is csak hozzáértem a shifthez, de mégsem akartam váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest