Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Igy,igy. Es lehetne sorolni meg.
De amurnal mar odatoltak az arcomba a szezon2-t. Amire mar akkor azt momdtam,h ymf founder.Te baxtal javitani a sok hibat,masolod a xaros palyaelemeket mert ujra nincs esz es idiota idorablasokkal noveled a jatekidot .En hulye meg adjak neked pizt ujra elore ugy,h lattam,ateltem elso pillanattol az egesz szenvedest. Hat nem kapsz.Kijott, coop megneztem masnal ezt a micsigenbe bujtatott orosz izet es tudtam,h jol dontottem.(masolda az egesz ujra.)
A premiumot kimaxoltam normal,hard a fo kuldiket mind (2500+ora jatekido 12.5 millio km) es ha netan kedvem tamad majd ujra jatszani arra boven jo lesz masok multija ha szezon2 re vagyom.Vagy nezek moders palyat amibol van boven es jopar messze jobb,mint sok gyari palya.Nem honapokig keszul es megis jobb,atgondoltabb es nem arrol szol,h lexopassuk a jatekost,h minnel kesobb vegezzen.
Ezert sem vagyok jelen,vagy szolok hozza mert az ujrol max ennyit tudok elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest