- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Igy,igy. Es lehetne sorolni meg.
De amurnal mar odatoltak az arcomba a szezon2-t. Amire mar akkor azt momdtam,h ymf founder.Te baxtal javitani a sok hibat,masolod a xaros palyaelemeket mert ujra nincs esz es idiota idorablasokkal noveled a jatekidot .En hulye meg adjak neked pizt ujra elore ugy,h lattam,ateltem elso pillanattol az egesz szenvedest. Hat nem kapsz.Kijott, coop megneztem masnal ezt a micsigenbe bujtatott orosz izet es tudtam,h jol dontottem.(masolda az egesz ujra.)
A premiumot kimaxoltam normal,hard a fo kuldiket mind (2500+ora jatekido 12.5 millio km) es ha netan kedvem tamad majd ujra jatszani arra boven jo lesz masok multija ha szezon2 re vagyom.Vagy nezek moders palyat amibol van boven es jopar messze jobb,mint sok gyari palya.Nem honapokig keszul es megis jobb,atgondoltabb es nem arrol szol,h lexopassuk a jatekost,h minnel kesobb vegezzen.
Ezert sem vagyok jelen,vagy szolok hozza mert az ujrol max ennyit tudok elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- PC Architech Branding
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest