Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Régóta nem írt a topicba senki, de gondoltam megkérdem, hogy hivatalos forrásból honnan lehet vajon megvenni legolcsóbban a játékot az összes DLC-vel? Steamen néztem, ugyan akciós, de ha minden dlc-t megveszek hozzá, akkor már drága ahhoz képest, hogy nem mai játék.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Miért nem indul a játék? Steamos verzió, már ellenőriztem a játékfájlokat, nem talált semmi rosszat, driverek a legújabbak.
-
juve600
nagyúr
NYERJÉL SNIPER ELITE V2- öt !!!!
egy kis nehezítés a lesz, aki szeretné megnyerni a kódot. Annak több dolga lesz mint az előző nyertesnek nem csak keresgélés hanem használnia kell a tudását is.
1.lépés: regisztráció a honlapunkra.
2.lépés: Sniper Elite v2 Nyeremény játék néven van 1 téma a honlapon amit csak a regisztráltak látnak és csak ők tudnak bele írni.
3.lépés
tt lesz 1 kérdőív. A helyes megfejtés betűjele vagy száma lesz felhasználható a v2 kódban.
A többit majd a honlapon leírjuk a kérdőív kiírása után.
Helyes megfejtők között sorsolás lesz Szilveszterkor és ő fogja megkapni az utolsó v utolsó két alkotó részt a kódhoz. Ez még nincs tisztázva.
De a kérdőív megírása hosszabb időt vesz igénybe türelmeteket kérjük.Addig is mehet az első lépes! -
juve600
nagyúr
üdv
NYOLCSZÁZ FT A SNIPER ELITE V2
akit érdekel irjon privátban,adok róla infot

-
dodopek
addikt
Sziasztok! Most kezdtem el játszani a játékkal, lassan belejövök.Nagyon fura nekem a TPS nézet, mert ével óta csak Stalkerezem. Valamit viszont nem értek. Néha ott marad fehérrel az alakom, amikor már eljöttem. Az mi?
Köszi előre is! -
juve600
nagyúr
STEAM-ON 50% -os akció van a SNIPER ELITE V2-re !!!!!

-
juve600
nagyúr
Még majdnem három napig le vannak árazva a rebellion játékai.
Sniper Elite V2
for: steam (pc)Gatling Gears
for: steam (pc)Bloody Trapland
for: windows, desura (greenlight) amazing co-op!Judge Dredd: Dredd Vs Death
for: steam (pc), windowsLucid
Ha nem érdekel a többi játék akkor is megérné ez ennyiért 4,57 euro!

The Spiral Groove Bundle
www.indieroyale.com
Grab Sniper Elite v2, Gatling Gears, Bloody Trapland (kickass co-op) and Judge Dredd: Dredd Vs Death in the Spiral Groove Indie Royale bundle!1500 ft az 5db játék !!!

-
juve600
nagyúr
kezd végleges formát önteni a honlap,a regisztrálok részére a játék magyaritása is elérhető lessz,
minden este 8-8.30 körül indul a szerver SEO előtagot keressétek,mostanság CTF -et játszunk,ez talán a legösszetettebb mod,minden további info-köztük TS3 elérhetőség a honlaponthx

-
peu407
senior tag
Meg tudnátok nekem mondani mi a 3 vezió között a különbség?
Sniper Elite V2 Collectors Edition vs Sniper Elite V2: High Command Edition vs Sniper Elite V2 -
juve600
nagyúr
üdv ! nincs valakinek eladó SNIPER ELITE V2 erdeti ???
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzol Screenshot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tt lesz 1 kérdőív. A helyes megfejtés betűjele vagy száma lesz felhasználható a v2 kódban.