Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
infeeeee
csendes tag
Bocsi, nem nagyon volt időm foglalkozni ezzel, de most itt van, ha eddig nem sikerült volna.
Itt van egy rarban a driverek, a jó flashtool a nálam működő romok. amelyik nekem ment annak benne van a nevében, h mukodik.(Csak a miheztartás végett nekem u8 van, bár más mtk órákkal is működnek, az infók arra vonatkoznak, senkinek semmilyen kárért nem vállalom a felelősséget)
Miután a drivereket felraktad ha bedugod a gépbe az órát mediatek storage device-nak látja. (vagy vmi hasonló)
Húzd le az órát, indítsd el a programot, (flashtool.exe).
Beállítások a flashelés előtt: options > backup and restore > Backup, illetve alatta preserve backup data. így meglesz a gyári rom.
Majd: options > format FAT > format FAT. (ez fontos)
Ezután kattints: scatter/config file-ra, és töltsd be a flashelendő rom cfg fájlját(a donwnload agentet NE változtasd meg!!!!)
Mjad katt a donwnload gombra. ezután ha feldugod az órát kikapcsolva egyből elindul a flashelés.
ha megvan a zöld karika, akkor kész és minden jó.
Örülnék ha feltöltenéd ide a gyári romot, nekem nem sikerült lementenem, és nem minden működik ezzel ami fent van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest