- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ezzel szemezek, talán befér az ipaq-ba némi barkácsolással.
(#743) doc
Megnéztem FF-el is ugyanaz a helyzet kb. 10-15 fps
Konqueror, pedig kapásból figyelmeztet, hogy az oldalon futó szkript a lefagyáshoz vezet.
Folytatja ?Gondolom wine-al játszol. Nekem esélyem sincs ezen a gépen kipróbálni, sőt nem is akarom. Egyszer egy jobb gépen megpróbáltam, tomb raidert futtatni, de igen érdekes volt a megjelenítés.
-
zodo
nagyúr
Úgy lesz.
Néztem én is az Arch-ot, de a tanár úr beelőzőtt és rádumált, hogy jó lesz nekem ez a Slacki. Nem kelett győzködnie, bíztam benne, hogy segíteni fog ahogy teszi is, mert elégé le volt ülve a topik és valószínú,hogy most egy újabb disztrot próbálnék meg felerőltetni a gépre a kezdeti próblémák okán.
Azt hiszem nem variálok tovább a megfelelő disztro keresgélésével, mert ez jó nekem és a gépemnek.
De akkor lenne igazán jó ,ha a terveim összejönnének és a win7 tesztídőszak végére belejönnék ebbe a linux témába.
(#732) doc jé, tényleg montad
én márcsak ilyen ragaszkodó típus vagyok már megszoktam a kényelmi funkcióit az operának, mert a kezdetektől ezt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- BestBuy topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest