- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Gyárilag dokkolóval adták, amúgy szabványos mini-B USB-aljzaton keresztül is tölthető, és Nokia akku való bele. A nagyobb gond, hogy már ennek az Ipevo-nak a gyártásával is leálltak
. Késleltetés nem zavaró, én észre sem szoktam venni, még repeater-en keresztül, vonalas telefont hívva sem. A hang időnkénti szakadozása idegesítőbb, de az is esetleges, egyértelműen a router és a hálózat terheltségének függvénye, PC-s kliensnél is előjön.
#2400, Mr. Teddy: A kapcsolatfelvétel kötelező volta nem a felhasználó beállításainak kérdése? Mert egyre több, skype-on hívható boltot látok, azok mind megkövetelik a kontaktlistára felvételt és visszajelzést? Olyan hívószámot különben vehetsz magadnak, amellyel a kliensed nyilvános telefonról - vagyis a skype-tól független hálózatból - hívhatóvá válik, de annak felhívása a hívó félnek természetesen pénzbe kerül. Ez a skype-in szolgáltatás (avagy online szám), havi 1400..1600 Ft-ért, a szám bérlési időtartamától függően, ennyiért kapsz pl. egy magyarországi számot a 21-es 'nomád' körzetben. Ha valamilyen előfizetésed is van már, akkor feleennyiért kapod az online számot.
-
And
veterán
Már nagyon régen létezik ilyen. Inkább az a probléma, hogy gyártják-e még azokat. Néhány márka: Belkin, Ipevo, GE. A régebbi wifi-s típusokról nem voltak túl jó véleménnyel. Én az Ipevo-ból vettem két darabot, írtam is itt róla pár éve, azóta is jól bírják a strapát. A Skype webshop-jában kapható PC nélküli verziók - mint a linkelt típus is - pedig sajnos nem wifi-sek, hanem DECT-szabványúak (alapvetően cordless telefonok), a bázisállomásuk vezetékes telefon illetve LAN-csatlakozással rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged