- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Kolondrum #666 üzenetére
Várjá', engem lehet, de odáig még nem jutottam el.
Egyébként meg ha tényleg nincs megoldás a 4GB-os fájlkorlátra, akkor tökmindegy, mert úgyis tökölnöd kell vele (értsd: újabb felvételt kell indítanod), de akkor már egy másik akksit is beledobhatsz.Rosszul kombinálok?
-
Yany
addikt
Sziasztok,
Csatlakoztam az 5000+ táborhoz.
Tapasztalatok ömlesztve:
- Samsung SDXC 64GB Pro nem megy vele, de lehet, hogy látná, ha vele formáznám le, de azt nem fogom, mert a telefonomban használom. Ebbe majd teszek 32-eset. Egyébként látja, hogy van benne, de 0 MB-osnak állapítja meg.
- WiFi-t így ki sem tudtam próbálni, mert amíg nincs írható terület a kártyán, addig le van tiltva minden WiFi opció.
- Jó sokmindent adtak hozzá a dobozban, még ki sem bontottam őket.
- Eleve a most elérhető legújabb FW-rel jött: v1.7
- Kijelzője borzasztóan szűk betekintési szögben látható rendesen. A fénye viszont atombrutálerős, ami kültéren lehet, hogy fasza, de kicsit sötétebb környezetben, vagy akár intenzívebb lámpafénynél is már túl vakító. Ez szépen merítheti is az akksit.Kérdéseim:
- Attilához: melyik FW-rel ment a tesztedben az 5000+? Remélem ezt a zöld ködöt leveszi róla egy újabb FW, mert amúgy ha megnézitek a dinamikája ennek a kamerának a legjobb a tesztben, hiába szebb a színe egyiknek-másiknak. Értsd: miközben a többi kamerán bebukik a sötét és/vagy kiég a világos, addig ez a kamera mindegyik tartományban még mutat részleteket. Csak ezt a WB-t kéne rendbe tenni.
- Nincs semmilyen mód erre a 3.n GB-os fájlméret elkerülésére? Csak FAT-tel kompatibilis? Nem lehet valahogy exFAT-ot, vagy Ext2-t vagy valamit rátenni?
- Van valami nagyon ajánlott android app hozzá, vagy a gyári a legjobb? Vagy csak lehetne a legjobb, ha stabil lenne? (ha jól értettem, folyton leszakad a WiFi-ről)
- AP vagy P2P módban érdemes inkább használni a WiFi-t?Egy bónuszkérdés: nem lenne érdemes csinálni ennek is egy topic-összefoglalót, ahogy sok más terméknek is van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest