Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yany

addikt

válasz Kolondrum #666 üzenetére

Várjá', engem lehet, de odáig még nem jutottam el. :DDD
    Egyébként meg ha tényleg nincs megoldás a 4GB-os fájlkorlátra, akkor tökmindegy, mert úgyis tökölnöd kell vele (értsd: újabb felvételt kell indítanod), de akkor már egy másik akksit is beledobhatsz.

Rosszul kombinálok?

• Yany

addikt

Sziasztok,

Csatlakoztam az 5000+ táborhoz.

Tapasztalatok ömlesztve:
    - Samsung SDXC 64GB Pro nem megy vele, de lehet, hogy látná, ha vele formáznám le, de azt nem fogom, mert a telefonomban használom. Ebbe majd teszek 32-eset. Egyébként látja, hogy van benne, de 0 MB-osnak állapítja meg.
    - WiFi-t így ki sem tudtam próbálni, mert amíg nincs írható terület a kártyán, addig le van tiltva minden WiFi opció.
    - Jó sokmindent adtak hozzá a dobozban, még ki sem bontottam őket. :)
    - Eleve a most elérhető legújabb FW-rel jött: v1.7
    - Kijelzője borzasztóan szűk betekintési szögben látható rendesen. A fénye viszont atombrutálerős, ami kültéren lehet, hogy fasza, de kicsit sötétebb környezetben, vagy akár intenzívebb lámpafénynél is már túl vakító. Ez szépen merítheti is az akksit.

Kérdéseim:
    - Attilához: melyik FW-rel ment a tesztedben az 5000+? Remélem ezt a zöld ködöt leveszi róla egy újabb FW, mert amúgy ha megnézitek a dinamikája ennek a kamerának a legjobb a tesztben, hiába szebb a színe egyiknek-másiknak. Értsd: miközben a többi kamerán bebukik a sötét és/vagy kiég a világos, addig ez a kamera mindegyik tartományban még mutat részleteket. Csak ezt a WB-t kéne rendbe tenni.
    - Nincs semmilyen mód erre a 3.n GB-os fájlméret elkerülésére? Csak FAT-tel kompatibilis? Nem lehet valahogy exFAT-ot, vagy Ext2-t vagy valamit rátenni?
    - Van valami nagyon ajánlott android app hozzá, vagy a gyári a legjobb? Vagy csak lehetne a legjobb, ha stabil lenne? (ha jól értettem, folyton leszakad a WiFi-ről)
    - AP vagy P2P módban érdemes inkább használni a WiFi-t?

Egy bónuszkérdés: nem lenne érdemes csinálni ennek is egy topic-összefoglalót, ahogy sok más terméknek is van?

Új hozzászólás Aktív témák