- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
soadzoor
csendes tag
válasz
Attila444 #1618 üzenetére
Sziasztok ismét!
Köszi a gyors válaszokat! Igazad van, Attila444, ma kipróbáltam erős fényben, és úgy jól működött a 120 fps is. A tesztjeimet, miszerint 30 fpsnél valójában nem tud többet, este csináltam, lámpafénynél a szobámban. Bocsi mindenkitől a téves pánikkeltésért, de én sehol nem találtam erre magyarázatot, és úgy gondoltam, hogy szimpla átverés. Így már érthető
Az appot hamarosan kipróbálom mégegyszer, hátha csak én bénáztam el valamit. Ha az is műküdik, akkor szerintem mégis megtartom a kütyüt. Köszi mindenkinek
-
soadzoor
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég rendeltem egy sj5000x elite-et, és megosztanám veletek a tapasztalataimat.Az androidos app még nem támogatja, ráadásul eleve olyan, mintha valami óvodás csinálta volna..A meghirdetett 120, meg a 240 fps, de még a 60 is kamu. Kipróbáltam képkockánként léptetve, és 60fpsnél két egymásután lévő képkocka mindig megegyezik, és csak azután változik . A 120-asnál már 4 egyezik meg, és csak azután változik. A 240-esnél 8 egymástkövető frame ugyanaz. Ez gyakorlatilag az összes esetben csak 30-as fps. Egyébként a specifikációban megjelenő 4k (3840x2160) is "csak" 2880x2160-as felbontást produkál, 1.333-as pixelaránnyal. Frissítettem szoftvert is a legújabb 1.2-esre, és ugyanezek a hibák megmaradtak. Úgy érzem hülyének lettem nézve, úgyhogy mindenképpen élni fogok az elállási jogommal. Sajnálom, mert egyébként anyaghasználatért, és tartozékokért mindenképp adnék egy-egy pirospontot. Nemtudom, hogy az előző verzióknál pl normális slowmo van-e, vagy az is csak ilyen kamus.. Én mindenesetre nagyon csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby rádiós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest