Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• soadzoor

csendes tag

válasz Attila444 #1618 üzenetére

Sziasztok ismét!

Köszi a gyors válaszokat! Igazad van, Attila444, ma kipróbáltam erős fényben, és úgy jól működött a 120 fps is. A tesztjeimet, miszerint 30 fpsnél valójában nem tud többet, este csináltam, lámpafénynél a szobámban. Bocsi mindenkitől a téves pánikkeltésért, de én sehol nem találtam erre magyarázatot, és úgy gondoltam, hogy szimpla átverés. Így már érthető :)

Az appot hamarosan kipróbálom mégegyszer, hátha csak én bénáztam el valamit. Ha az is műküdik, akkor szerintem mégis megtartom a kütyüt. Köszi mindenkinek

• soadzoor

csendes tag

Sziasztok,
    Nemrég rendeltem egy sj5000x elite-et, és megosztanám veletek a tapasztalataimat.

Az androidos app még nem támogatja, ráadásul eleve olyan, mintha valami óvodás csinálta volna..A meghirdetett 120, meg a 240 fps, de még a 60 is kamu. Kipróbáltam képkockánként léptetve, és 60fpsnél két egymásután lévő képkocka mindig megegyezik, és csak azután változik . A 120-asnál már 4 egyezik meg, és csak azután változik. A 240-esnél 8 egymástkövető frame ugyanaz. Ez gyakorlatilag az összes esetben csak 30-as fps. Egyébként a specifikációban megjelenő 4k (3840x2160) is "csak" 2880x2160-as felbontást produkál, 1.333-as pixelaránnyal. Frissítettem szoftvert is a legújabb 1.2-esre, és ugyanezek a hibák megmaradtak. Úgy érzem hülyének lettem nézve, úgyhogy mindenképpen élni fogok az elállási jogommal. Sajnálom, mert egyébként anyaghasználatért, és tartozékokért mindenképp adnék egy-egy pirospontot. Nemtudom, hogy az előző verzióknál pl normális slowmo van-e, vagy az is csak ilyen kamus.. Én mindenesetre nagyon csalódott vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák