- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
SJ4000-res széria
SJ5000-res szériaMindkettő csomag tartalma egy töltő és az adott szériának megfelelő tok. Ha jól tudom az sj5000x elitnek +1 gombja miatt annak is külön van tokja.
Nagyon nem használtam a sajátomat, mert novemberben cseréltem ki a lencse előtti plexit egy erősebbre és majd airsoftra akarom használni. Kábelt bevezetem ruha alá, a powerbankot meg berakom a rádiónak szánt zsebbe. Pénteken tudok készíteni képet, videót, hogy milyen van nekem. Én még eustock-ról rendeltem, de nyár óta nem kaphatóak ott SJCAM cuccok.
-
csuzda
aktív tag
válasz
beachsurferi #2951 üzenetére
Szia.
Én onnan vettem a sajátomat. Egy szerda este rendeltem meg, pénteken már a kezemben volt. Rendeltem hozzá egy autós szettet (tartó+töltő) és az első felrakásnál a tartó eltört. Írtam nekik egy levelet, mellékeltem képet is. Teljesen korrektek voltak és küldtek egy újat.
-
csuzda
aktív tag
Ezek a fránya kis és nagy betűk
A "kb"-ra azt hittem, hogy "KB" csak kicsivel van írva.... Mert sokan úgy használják és nem is gondoltam bele, hogy osztani kéne nyolccal
Mindegy, ezt benéztem.
Most gyorsan megnéztem a Xiaomi Yi tokipok, ott sokszor 30-35 MB/s bitrátát írnak. Ez kavart be engem
Akkor megnyugodtam, hogy ezek a kamerák nem esznek ennyi helyet. Szép is lenne
Megane2000: Beállításokban a LoopRecording funkció tudja ezt.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Lac-coo #2672 üzenetére
Én beállítottam, hogy 10 percenként szeleteljen és mind a 2k 30fps, mind a FHD 60fps 2,12GB méretű, 30100-30300kb/sec bitrátával. Ennyinek kell lenni?
Egy Kingston Class 10, U1 32GB-os kártyát használok, írási sebessége pedig 12MB/s. Csak nekem nem állnak össze a számok? Nem gyenge a kártya a kamerához? Gondolkozok egy Samsung Evo+ UHS-1 U1 32GB vásárlásán, arra 20MB/s írási sebességet ír a gyártó. Az nem kevés az 5000x Elite-nek?
-
csuzda
aktív tag
válasz
Lac-coo #2623 üzenetére
Egy ilyen plexi nekem is kéne, csak hát honnan... Én is veszek egy másik tokot és azt fogom bütykölni
Igazat adok abban, hogy fegyverre rakni nem olyan jó, de nagyon jó videók tudnak így születni. Youtuben Novritsch-ot követem, igaz ő GoPro-t használ és az előtt meg van egy távcső is.partxxx:: Megtaláltam BG-n a töltős tokot, tuti ilyet fogok venni, csak hát 7ezer forint. Eustockon is ennyi, ott viszont nincs készleten. Viszont vettem fejpántot és azzal fogom használni, ha egyszer eljutok airsoftra
-
csuzda
aktív tag
válasz
Lac-coo #2621 üzenetére
Ezt jó tudni. Még nem kezdtem el megvalósítani, mert a fegyver sem érkezett még meg, illetve szereléksínre kéne rögzítő, amit nem tudom honnan fogok szerezni
A kamera elé rakott plexi az saját készítésű? Illetve a vízállósága mennyire marad meg? Mert ha nem akkor veszek még 1 tokot és azt alakítom át airsoftra.
Tegnap sikeresen megérkezett az 5000x és nagyon tetszik elsőre. Nappal kipróbáltam a rajta lévő 1.2.5 FW-vel, estére felraktam az 1.3-at és este is elég meggyőző volt. A mai napot a tesztelésére, tanulásra fogom szánni
-
csuzda
aktív tag
Köszönöm a választ. A kérdésem még az lenne, hogy a Xiaomi Yi esetén nagy javulást lehet elérni custom fw-kel amik megnövelt bitrátán dolgozik, így szebb a kép. Gondolom itt nincs ilyen, vagy van rá lehetőség?
Illetve mennyi a maximális támogatott SD kártya? Egy videóban láttam, hogy a csávó 64GB-osat rakott bele, de azt mondta, hogy FAT32-re kellett formáznia, így csak 32GB-ot tud belőle használni a fájlrendszer miatt. Érdemes U3-as kártyát venni bele?
-
csuzda
aktív tag
válasz
Kolondrum #2602 üzenetére
Hármat kérek.
bb0t: "Ez most vicc akar lenni?" Igen, az. Itt olvastam, hogy 1.3 verzió sok javítást hozott a kamerának. Igen, visszaolvastam, de jobban érdekel, hogy 1.3 alatt mit tud a kamera mint az az előtti verziókkal.
Amúgy én írtam rosszul, azt kellett volna, hogy "egyszerűen alig találni erről a kameráról tesztet vagy videót az interneten" amit 1.3 verzióval készítettek. Van összehasonlítás pl a GoProval vagy Git2-vel, de mindegyik a régi fw-vel készült.
Attila444: http://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik/hsz_88-88.html
Ez az első topik (azok közül ami érdekel) ahol a "nagyemberek" ahelyett, hogy csinálnának a tudatlan réteg számára egy topik összefoglalót, ahol minden fontos információ le van írva, csak csesztetik, meg moderálással fenyegetik az illetőt. Nézzétek már meg légyszíves az SJ4000 topik összefoglalóját...
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy SJ5000x Elite kamera vásárlásán, nyárra jól jönne, szeretek videózni, képet készíteni, és hamarosan belenyúlok az airsoft világába is. Az eustockon most kuponkóddal 10%-kal olcsóbban is tudnám megvenni a kamerát, de egyszerűen alig találni erről a kameráról tesztet vagy videót az interneten. Pozitívumokat, negatívumokat tudnátok mondani?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest