Hirdetés
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latency
senior tag
Nálam a boot alatt csinál ilyet illeteve alacsony frissítési frekvencián. Szerintem a tekercsek nem szívlelik a dolgot.
-
czollnerg
aktív tag
haveromnak is ezt csinálja a Tarox-a de csak amíg benem melegszik.....
-
ReJim
őstag
a hugom monitorja is sír, igaz régi és nem nagyon szereti az 1024×768at...
ilyenkor sipol...
ekkor szoktam csapkodni a monitort, de egy ideje ez sem segít rajt... vasiassan a nélkül!
Ha a felbontást visszaveszed, vagy a frissítést akkor sem szünik meg? -
asturel
őstag
nekem lg 900B van, neha rajon h sipol, odacsapok neki es maris abbahagyja a rinyalast..
amugy gondolom ezt nem cserelik ki gariba..
megha ott elojon se -
neduddki
nagyúr
HI!
IUgy tunik ez tipsihiba: - ((( 753/755 df/dfx/mb nehany ev utan csinagassak:- ((( neha abbahagyak neha nem:- (((
alaklmazn kell az abszolut javitasi modszert odalbavagod egy idore abbahagya... de bvan ennelk egy sokkal jobb is:- ))) hangosabbra ekll venni a zenet:- )))
udv
neduddki -
Agostino
addikt
Udv.
Szerintem ez random jon ra egy-ket modellre. Nekem is volt hogy sipolaszott de aztan felhagyott vele. Szerintem nem kell aggodnod miatta. -
Nimrod
addikt
UP!

-
Nimrod
addikt
A következő furcsa jelenségre lettem figyelmes. Ha sokat használom a gépem (értsd: megy egész nap, de a monitor jobbára le van kapcsolva) akkor ritkán de előfordul hogy éles hosszan sípoló hangot hallok. Először a gépre tippeltem, hogy biztos onnan jön. Ma próbaképp lekapcsoltam a monitort és azonnal megszűnt a sípolás. A monitor SyncMaster 793DF.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN // GARANCIÁS
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest