Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
keményen fog a tollad, az biztos. Én nem nyomtam be lóvét, mellette be-benéztem nfs-be is... maradt is a leendő V8 supercars sorozat bármely autójára. Nehéz ügy az árazás akármelyik játékban, de tudod mit? Ennél csak rosszabbat találsz szerintem , és ahogy olvasom , sokak szerint is. Nem szar a simraceway, de egy biztos: hinni kell benne, hogy jó, és van jővője. én hiszek, a PC-m sajnos nem annyira

-
TeJ2107
csendes tag
Megmondom neked egészen őszintén, én a kényelemre hajazok és nem a számokra. Race07-ben WTCC-t használtam leginkább(persze meguntam mert el lepték az idióták), oda tökéletes volt 540°, steer lockot meg mindig állítottam.
SRW-be Caterham-et is kipróbáltam többféle steer lockal (el felejtettem mennyi a max, de lehet vele driftelni
), ott pl. a gyári érték jött be. Hameg' a kormányomon akarok állítani akkor meg csak egy ALT-TAB és átállítom a profilert és kész
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- E-book olvasók
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ott pl. a gyári érték jött be. Hameg' a kormányomon akarok állítani akkor meg csak egy ALT-TAB és átállítom a profilert és kész
)