- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Proton79
üzenetére
nálam HIGH a beállítás, de egye fene, lenyomom Mediumra. Az auto FPS mindig OFF-on van/volt, most átnyomtam legutóbb 30-ra, de úgy is pörgött 50-49-50, mint az ökör. Ha elfogy a kraft, be se enged versenybe. Ha mégis, akkor olyat képzelj el, hogy benn állok a boxban és 1 másodperc alatt megy fel és le a Nap. Tehát a day/night cycle mint az ökör, fut, és el se tudok indulni. Kivéve ha indítom a FRAPS-felvételt, akkor megy minden, de nem normálisan ám!
Előrefele laggolok, rád esek, átugrok rajtad akár. Te folyamatosan esel le az ívről, méred el a féktávokat, de mindig visszarendeződsz időről időre... Szóval ilyen szinten vicces szituk vannnak, ilyenkor kell restartolni a gépemet. Különben esélytelen vagyok. Bekapcs, aztán izzítok egy firefoxot, máris minden borul, azonnal újra kell indítani a játékot, hogy egyáltalán menni tudjak, ilyen napi gondjaim vannak, lennének, ha minden nap mennék. Mondom, egye fene, még lejjebb veszem a grafikai beállításokat, de nem szívesen. Ha nem sikerül az 1 órás játékidőt érdemben meghosszabbítani, megyek vissza a Nissanokat hajtani a shift2-be, amit én is moddoltam a lengyel gumifizikás moddal, és elég élvezetes, nekem tetszett. Főleg a Vipert építettem amolyan ACR-szerű tuningra, nem túl erősre internet alapján és majdnem annyit mentem, persze nem úgy , mint a Dom Farnbacher... Annyira nem is volt szar a vezetés, tetszett, persze most a BMW-vel is kivertem a faszom 
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotok uralma? Egyelőre halasztva!
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- További aktív témák...
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- S22 Ultra 512/12
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előrefele laggolok, rád esek, átugrok rajtad akár. Te folyamatosan esel le az ívről, méred el a féktávokat, de mindig visszarendeződsz időről időre... Szóval ilyen szinten vicces szituk vannnak, ilyenkor kell restartolni a gépemet. Különben esélytelen vagyok. Bekapcs, aztán izzítok egy firefoxot, máris minden borul, azonnal újra kell indítani a játékot, hogy egyáltalán menni tudjak, ilyen napi gondjaim vannak, lennének, ha minden nap mennék. Mondom, egye fene, még lejjebb veszem a grafikai beállításokat, de nem szívesen. Ha nem sikerül az 1 órás játékidőt érdemben meghosszabbítani, megyek vissza a Nissanokat hajtani a shift2-be, amit én is moddoltam a lengyel gumifizikás moddal, és elég élvezetes, nekem tetszett. Főleg a Vipert építettem amolyan ACR-szerű tuningra, nem túl erősre internet alapján és majdnem annyit mentem, persze nem úgy , mint a Dom Farnbacher... Annyira nem is volt szar a vezetés, tetszett, persze most a BMW-vel is kivertem a faszom