- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Proton79
üzenetére
nálam HIGH a beállítás, de egye fene, lenyomom Mediumra. Az auto FPS mindig OFF-on van/volt, most átnyomtam legutóbb 30-ra, de úgy is pörgött 50-49-50, mint az ökör. Ha elfogy a kraft, be se enged versenybe. Ha mégis, akkor olyat képzelj el, hogy benn állok a boxban és 1 másodperc alatt megy fel és le a Nap. Tehát a day/night cycle mint az ökör, fut, és el se tudok indulni. Kivéve ha indítom a FRAPS-felvételt, akkor megy minden, de nem normálisan ám!
Előrefele laggolok, rád esek, átugrok rajtad akár. Te folyamatosan esel le az ívről, méred el a féktávokat, de mindig visszarendeződsz időről időre... Szóval ilyen szinten vicces szituk vannnak, ilyenkor kell restartolni a gépemet. Különben esélytelen vagyok. Bekapcs, aztán izzítok egy firefoxot, máris minden borul, azonnal újra kell indítani a játékot, hogy egyáltalán menni tudjak, ilyen napi gondjaim vannak, lennének, ha minden nap mennék. Mondom, egye fene, még lejjebb veszem a grafikai beállításokat, de nem szívesen. Ha nem sikerül az 1 órás játékidőt érdemben meghosszabbítani, megyek vissza a Nissanokat hajtani a shift2-be, amit én is moddoltam a lengyel gumifizikás moddal, és elég élvezetes, nekem tetszett. Főleg a Vipert építettem amolyan ACR-szerű tuningra, nem túl erősre internet alapján és majdnem annyit mentem, persze nem úgy , mint a Dom Farnbacher... Annyira nem is volt szar a vezetés, tetszett, persze most a BMW-vel is kivertem a faszom 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előrefele laggolok, rád esek, átugrok rajtad akár. Te folyamatosan esel le az ívről, méred el a féktávokat, de mindig visszarendeződsz időről időre... Szóval ilyen szinten vicces szituk vannnak, ilyenkor kell restartolni a gépemet. Különben esélytelen vagyok. Bekapcs, aztán izzítok egy firefoxot, máris minden borul, azonnal újra kell indítani a játékot, hogy egyáltalán menni tudjak, ilyen napi gondjaim vannak, lennének, ha minden nap mennék. Mondom, egye fene, még lejjebb veszem a grafikai beállításokat, de nem szívesen. Ha nem sikerül az 1 órás játékidőt érdemben meghosszabbítani, megyek vissza a Nissanokat hajtani a shift2-be, amit én is moddoltam a lengyel gumifizikás moddal, és elég élvezetes, nekem tetszett. Főleg a Vipert építettem amolyan ACR-szerű tuningra, nem túl erősre internet alapján és majdnem annyit mentem, persze nem úgy , mint a Dom Farnbacher... Annyira nem is volt szar a vezetés, tetszett, persze most a BMW-vel is kivertem a faszom