Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Az ffb erősségét személyre kell szabni
Általában a túl nagy ffb erő baj mivel rángatózást (ffb lyukat idézhet elő) valószínüleg neked is ezért ráncigálhat jobbra balra a játékban mivel a az ffb motor korrigálni szeretné illetve alaphelyzetbe szeretné állítani a kormányt. Nem tudom hogy érthető e így. A profilerben adod meg hogy mi hogy merre hány méter
Én úgy állítottam be a Momo mat hogy driftre és versenyzésre is tökéletes legyen, nem túl nehéz de nem is pehelykönnyű pont érezni a dolgokat 
A hálózatis témára viszont válaszolni nem tudok.. lehet hogy a tűzfal zavarhat be..
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
nincs is értelme a kormányt álítgatnom, amíg join timed out hibám van. Még practice-ben se tudok indulni...
[link]
így néz ki a hálózati kapcsolatok, nem értem, hogy ez miért gond. Ha ez nem gond, akkor legyen valami hálózattal foglalkozó program: nekem az sincs, nfs worldbe nem kellett. A fórumokat elolvastam a simracewayen, de itt valami helyi gond van nálam, majd valamikor estefelé talán nekiállok, de így elment a kedvem, ez tök röhej így. Legalább tudnám, mi a gond forrása, de semmi ötletem sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BONTATLAN PNY 5070 12G OC
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Általában a túl nagy ffb erő baj mivel rángatózást (ffb lyukat idézhet elő) valószínüleg neked is ezért ráncigálhat jobbra balra a játékban mivel a az ffb motor korrigálni szeretné illetve alaphelyzetbe szeretné állítani a kormányt. Nem tudom hogy érthető e így. A profilerben adod meg hogy mi hogy merre hány méter
Én úgy állítottam be a Momo mat hogy driftre és versenyzésre is tökéletes legyen, nem túl nehéz de nem is pehelykönnyű pont érezni a dolgokat