- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Az ffb erősségét személyre kell szabni
Általában a túl nagy ffb erő baj mivel rángatózást (ffb lyukat idézhet elő) valószínüleg neked is ezért ráncigálhat jobbra balra a játékban mivel a az ffb motor korrigálni szeretné illetve alaphelyzetbe szeretné állítani a kormányt. Nem tudom hogy érthető e így. A profilerben adod meg hogy mi hogy merre hány méter
Én úgy állítottam be a Momo mat hogy driftre és versenyzésre is tökéletes legyen, nem túl nehéz de nem is pehelykönnyű pont érezni a dolgokat 
A hálózatis témára viszont válaszolni nem tudok.. lehet hogy a tűzfal zavarhat be..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Általában a túl nagy ffb erő baj mivel rángatózást (ffb lyukat idézhet elő) valószínüleg neked is ezért ráncigálhat jobbra balra a játékban mivel a az ffb motor korrigálni szeretné illetve alaphelyzetbe szeretné állítani a kormányt. Nem tudom hogy érthető e így. A profilerben adod meg hogy mi hogy merre hány méter
Én úgy állítottam be a Momo mat hogy driftre és versenyzésre is tökéletes legyen, nem túl nehéz de nem is pehelykönnyű pont érezni a dolgokat