- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
egy időmérés + futam kentuckyban és utána ki is kell lépnem. Bő egy órát tudok játszani egyben. Ha véletlenül összefutnánk, jó lenne, tervezni azt nagyon nem tudok. De mindenesetre elég sok esemény indul, szerintem lesz még hosszabb távú futam, mert elég népszerű lett. Sajnálták, hogy nem tudtak még egy szervert indítani kentuckyban.
A buggyval végig se tudtam menni gizában, a mitsubishikkel azért végigküzdöttem magam... Nem volt könnyű. Néha nem is tudom, már mit állítsak, hogy a kormányt a profilerben ne kelljen basztatnom... Elég hardcore volt tekergetni pár kanyarban. Viszont a kis BMW M1-gyel meg király módon lehet driftelni, ha 900 fokon van a kormány... szóval nehéz most eldönteni, mi a jó. Az lesz a legjobb, ha veszek memóriát a számítógépbe... (használtan biztosan lehet DDR2-est olcsón, nem? De.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest