Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Itt halkan megjegyezném, hogy a TDU2-nek sokkal jobb a kormányzása mint ennek a vacaknak.
NeoExDeath: Ugyan így volt havernál is
Arról meg nem is szólva, hogy vannak ezek a direkt karambolt előidéző játékosok.Direkt nekimennek mindenkinek, csakhogy ők nyerjenek
Komolyan elgondolkodtató, hogy ez inkább egy Beta állapotú játék, mint egy teljes verzió... -
NeoExDeath
aktív tag
Elképesztő hány helyről találkoztam már ezzel az FPS-es linkkel. Nekem 4870 1GB-al semmi extrát nem hoz. Annyi hogy teljesen kikapcsolja az élsimítást, így jó hogy van vagy +20 fps. Azt írja a leírás, hogy kövessük amit ír, és nem lesz semmi recés. Hát ez nem tudom kinél jött be, nálam nem. Ez a varázslás a CC-ben meg nem tudom mire jó, pl az AA beállításokkal, amit aztán ki is kapcsol

Ezt a Handling Minimod ot lehet használni online játékban? Nem tiltanak ki miatta az autologból vagy ilyesmi? A fizikán változtat valamit? (pl nem pörögnek ki annyira a kocsik).
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arról meg nem is szólva, hogy vannak ezek a direkt karambolt előidéző játékosok.Direkt nekimennek mindenkinek, csakhogy ők nyerjenek
Komolyan elgondolkodtató, hogy ez inkább egy Beta állapotú játék, mint egy teljes verzió...