Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon80
csendes tag
én olyanra gondoltam hogy vmi hacker soft vagy ilyesmi, vagy amivel a Voda átszabja a menüt! vagy ha maga a java app. nem engedélyezi az át copyt akkor nyema? csak va vmi ''leszívó'' warez cuccos hozzá! ???
a magyar sharp szerviz egy kalap szar! hülye kis csajnak 5x elmondtam mi a problémám, ő 5x beszélt a szervizes sráccal (hallottam hogy ott böfög mellette) mire 6.ra mondtam neki hogy inkább adja a kollégáját, mire ő: ''nem tudom kapcsolni!...'')) (a tipikus szőkeség tipikus esete)
-
V.ki
aktív tag
Ilyenről még nem hallottam,de lehet,hogy van.Bár nem biztos,hogy van..
-
simon80
csendes tag
szasztok!
GX15-ösömről szeretném lementeni a java játékokat. Nem tudtok ehhez valami spec. szoftvert vagy hogy miként lehetne megoldani a problemát?
(Vodafon limites a készülékem, tehát nem független!)
NAGYON KÖSZI, SÜRGŐS LENNE!!!!
THX!!!
- simon80
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest