Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• acer_

aktív tag

válasz Protezis #3 üzenetére

Stabil, jol ossze van rakva, konnyu, vekony, korrektul megcsinaltak. Szoft nekem kicsit 'kopar' volt (voda live ikonok, stb), de stabil. Kepeket egesz jokat csinal, de zoomolni nem erdemes, mert fortelmes lesz a minoseg. Video lehetne jobb is, zoommal pedig elvezhetetlenne valik. Memoria valoban lehetne tobb is (ugyanez vonatkozik a gx10i, gx25, satobbire is, itt sporoltak). Infran-bt-n kuld fogad mindent, nem korlatozta a voda. Azt nem probaltam ki, h benne van-e az a korlat, amit a gx25-nel tapasztaltam, megpedig, hogy 100k folotti meretu fajlt nem fogad.
    Ez nem fog mozogni az illeszteseknel, nem fog lotyogni a hatlap, semmi baja nem lesz. Ezt nagyon kedvelem a sharpokban.
    Most jon a nagy negativum: par honap zsebhordas utan osszevissza lekopik rola a 'festek', es elojon a muanyag eredeti, par arnyalattal eltero szine. Ez nekem nagyon nem tetszett. (Hasonlo volt a helyzet a gx10i-kkel is, ott meg 'lepattogzott' a burkolo muanyag, vagy festek, vagy mittudom en mi, es szinten mas arnyalatu cuccos volt alatta. Ezert tetszik a gx25.. nem kopik.) Dobalni dobalhatod, max annyi baja lesz a leejtestol, hogy itt-ott megszantodik a muanyag. Mukodest nem befolyasol.

Mod: ja, nem volt ilyenem, csak eleg sok fele fajta telo megfordul nalam, es probalgatom oket olyankor egy darabig :)
    Mod2: 70ft-ert akkor eri meg, ha 12, vagy 18 (nemtom, hany honap utan cserelhetsz keszuleket a vodanal, nekem tmobnal 18) honapig nem akarsz masik telot.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák